Aramızda Her Şey Bitti

Duygusal enerjinin bitmesi bir şeydir, bittiğinin bilincine varılması başka birşey!!! Öyleyse derinlemesine düşünmek ve bulgulamak gerekir.. Bu ilişki sürmeli mi?

Sevgisizlik

Sevgi birlikteliğine karar veren insanlar birlikte yolculuğa çıkmış olurlar ve birbirlerini yaşamlarına buyur ederler.

Yıllara Meydan Okumak

Kültür, tecrübe, beceri, olgunluk olmadan yıllara meydan okumanın salt dış görünüşten ibaret olduğunu düşünüyorsanız, lütfen okumayı bırakın! Size dolgu ve botoks sitesi gerek! Aksi taktirde devam edin okumaya:

Kıskançlık

Kıskançlık yüzeye çıktığında birden fazla duygu hissedilebilir. Örneğin korku, öfke, utanç, aşağılık komplesi gibi.

Seçim Günü

Her gün ve daima ilgimizi, paramızı, zamanımızı nereye yatıracağımızı seçiyoruz. Her gün ve daima seçim günü!

Bir Kadın Hikayesi: Mutsuz Bir Evlilik

Soyluluk, hayatta duruşla ilgili mühim bir meseledir. İsterse her aile soylu olabilir! Soylu aileler önce kendi ailelerinin ihtiyaçlarından ve mutluluğundan emin olur, sonra etrafta ilgiye muhtaç kimselere hayır yaparlar. Onlar soyludur, hassastır, içtendir ve insandırlar. Gerçek insan!

Bir Kadın Hikayesi: Öteki Kadın, Nikah ve Çocuklar

Eğer evlenmişsen bu demektir ki karına, kendine ve ailene sadık kalmak üzere söz verdin! Aileni ve evliliğini kurtar! Ailene ve evliliğine yatırım yap! Bunu insan olduğun için yap! İnsanlık için yap! Çocuklarına örnek olmak için yap! Erkek olmak kolay, adam ol!

Boşanmalar ve Kalp Krizi Riski

Araştırmacılar; “Sakın boşanmayın yoksa kalpten ölürsünüz!” demiyorlar tabi.. Kötü bir evlilik de kalp sağlığına zararlıdır. Araştırmacılar diyor ki: Doktorunuz boşanma sürecinde olduğunuzu ya da boşandığınızı bilsin. Tavsiyelerde bulunurken boşanmış olduğunuzu göz önünde bulundursun!

Külkedisi Sindirella

1950 yılından bu yana yapılan tüm Sindirella filmlerinde verilen mesaj şuydu: Güzel olmak ve herkesin özeneceği bir evlilik yapmak! Peki ya 2015 yılının külkedisinde mesaj nedir?

Yalnızlıktan Ölmek

Yalnızlığı seçmiş olabilirsiniz. Fakat yeni bir araştırmanın sonuçlarına göre izole bir yaşantı ömrü kısaltıyor. Buna “yalnızlıktan ölmek” de diyebiliriz.

Bir Kadın Hikayesi: 40 Yıllık Evlilik

Günümüzün gençleri aşkı teknolojik aygıtlardan bulacaklarını sanıyorlar. Belki buluyorlar ama birlikteyken bile ellerindeki dijital edevatlara gömülmüş gibiler. Oysa birbirleriyle konuşmalılar, anı yaşamalı ve dakikaların zevkine varmalılar.