Sağlık Nedir?

Eğer dengeli besleniyorsanız, kötü alışkanlıklarınız yoksa, hareketli ve aktif bir yaşamınız varsa kantarın gösterdiği rakamlara daha az sıklıkla bakabilirsiniz.

Egzersiz ve Protein

Egzersiz yapıyorsanız ve kas geliştirmek için protein gereksinimini göz önünde bulunduruyorsanız önce günlük diyetinizi denetleyin. Yeterli protein alıyorsanız, protein destekli sentetik içeceklerden uzak durun.

Nasıl Zayıflayacağım?

Bir parça tatlıyı yemenin zevki birkaç dakika sürer ama sonra o kalorileri yakmak en az bir saat alır.

Süper Kadın

Benim süper kadın oluşum annemin tarzında bir süper kadınlıktı eskiden. “Şunlar şunlar şunlar yapılacak, şu süre içinde yapılacak, en iyi şekilde yapılacak.. Boş durmak yok, hemen diğer bir projeye geçilecek..” cinsindendi yani! Sonra birgün değişmeye karar verdim.. Anlatayım..

Birkaç İyi Alışkanlık (5)

Genelde hava kirliliği düşük rakımlı yerlerde olur bu nedenle yükseklerde hep temiz hava bulunur. Fakat herkesin dağlarda ve temiz havada yaşaması mümkün olmayacağından fırsat buldukça yüksek yerlerede geziler yapmak önerilir.

Birkaç İyi Alışkanlık (2)

Yürüyüşleri sevin.. Neden mi? Yürüyüşler hergün düzenli olarak yapılıyorsa ve en az 30 dakika sürüyorsa büyük sağlık faydaları sunar.

Şişmanlık

Şişmanlık konusunda en az iki çeşit düşünme yöntemi vardır..
Kişi.. Şişmandır ve şişmanlığı sevmez ama harekete de geçmez..
Kişi.. Şişmandır ve halinden memnundur..
İlk önce halinizden memnun olup olmadığınıza karar verin! Ve fakat her halükarda linkteki yazımızı okuyun..

Sabah Enerjisi

Yataktan kalkarken günlük duanızı ederek başlayın. Duadan sonra, ‘Stres dünde kaldı, bugün yepyeni bir gün’ diyerek gülümsemeyi deneyin. Kendinize tebessüm ederek üzerinize pozitif enerji çekmiş olursunuz.

Ömür Uzatan Aktivite

Uzun bir yaşantınız olacak deseler.. Ve bunun için bir aktivite önerseler.. İlgilenir misiniz?

Kas Kasılmaları

Kas kasılmaları ille de koşuculara, bisikletçilere, yüzücülere ya da genel anlamda yoğun egzersiz yapanlara özgü değildir. Toplumun hemen hemen yüzde 20’si kas kasılmalarından şikayetçidir.

Kalp Krizi Engelleme Timi

Kalp krizi engelleme timi listedekileri kapsar.. Ama egzersiz ve sağlıklı yaşam biçimi adapte etmek de kesinlikle unutulmamalıdır!