Nette Arama

Birkaç yıl önce Google yöneticileri biz kullanıcıların gözünün içine bakarak “Ne düşündüğünüzü biliyoruz!” demişti.. Çok şaşırmıştık..

Engerek Zehirli Ab-ı Hayat Burada!

Genç kızlara bir çift sözüm var: Engerek yılanı zehirinden yapılan kremin 40+ kadınlarda kırışıklıkları yok ettiği söyleniyor. Asılsız! “Eğer yaşlı kadında çizgiler kayboluyorsa, genç kadında çizgilerin oluşmasına izin vermez..” deniliyor. Tamamen asılsız! İnanmayın. Tamamen kandırmaca!

Telefon Köleleriyiz

Telefonla sosyal medyada gezilir, profil güncellenir, mesajlara bakılır, oyunlar oynanır, müzik dinlenir, uygulamalara bakılır.. Hatta konuşulur bile! Telefonlarımızı yapışık geziyoruz. Telefon köleleriyiz.

İyi, Güzel, Çirkin, Selfie

Selfie denen şey geçici bir trend değil. Mars’a gönderilen rover bile selfie çekme yeteneğine sahip, öyleyse selfieler kalıcı!

Selfie Modası

Selfie sizce geçici bir moda ya da bir süreliğine takıp edilecek bir akım mı? Belki de onlayn yaşamın bir gerekliliği diye düşünüyorsunuzdur..

Sosyal Medyada Kimlerden Nefret Ediyoruz?

Her yer Instagram, her yer Facebook, Twitter, Vine, Pinterest!

Kendini ifade etmeye gelenler öyle benmerkezli ki onlardan başka bilen yok! En iyi onlar! En güzel onlar! En uzağa giden yine onlar!

Kadınlar; Şunları Yapmaktan Sakınmalısınız

Stres hem beden hem de sinir ve ruh sağlığını bozuyor. Kadınlar stresle ilgili bozukluklardan erkeklere göre iki kat fazla etkileniyor. Daha fazla depresyon ve endişe bozuklukları çekiyor.

Güzellik Nedir?

İçsel güzelliğe sahip olmak: Mükemmelim diyebilmek. Bir insanın iç güzelliği varsa tamdır. Huzur bulmuştur, huzur dağıtır! Sadece dış güzelliği düşünenler bencildir desem ne dersiniz?

Kadınlar Genç Görünmek İçin Neler Yapıyor

Ortalama bir kadının 29 yaş itibariyle yaşlanma belirtileri gözlemlediğini açıklayan çalışma sonuçları, yaşlılıkla savaşmak adına günde en az 12 dakika harcadıklarını da bulguladı.

Kozmetikler Yaşam Kalitesini Arttırıyor mu?

Dış görünüşün öz güveni arttırdığı ve ruhsal durumu iyileştirdiği antik çağlardan beri bilinir ancak bunun doğruluğu bilimsel bir çalışmayla ilk kez kanıtlandı.