Çok Görevlilik

Enformasyon çağındayız. Her yerden her an üzerimize gelen bilgi ile bombardıman ediliyoruz. Hepsine vakit ayırmamız imkansız, bu yüzden çok görevliliği icat etmişiz!

Yoğun İnternet Sansürü Uygulayan Ülkeler

Hiç sansür uygulamayan ülkeler:

Arjantin, Ermenistan, Avustralya, Kanada, Estonya, Gürcistan, Almanya, Macaristan, İzlanda, İtalya, Japonya, Filipinler, Güney Afrika ve Amerika Birleşik Devletleri.

Dünyada Terör

Canlı bombaların her an her yerde bulunma ihtimalinin olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Dünyada yaşanan aktif terörizm tırmandıkça tırmanıyor ve saldırılar tek bir bölgeye değil aslında, tüm insanlığa yapılıyor.

Fransız Tatlısı Karpuz!

Öyle nefis bir lezzet ki; ağızda tatların ani patlamasını hissedebiliyorsunuz. Çünkü biri sulu, diğeri kuru. Biri tatlı diğeri tuzlu. Biri dalından kopmuş, diğeri bir süt ürünü.. Çok güzel bir tat. Siz de tatlı olarak yemeklerin üzerine Faransız tatlısı karpuz yemeyi deneyin!

Ramazan Orucunu Nerede Tutacaksınız?

Eğer 2015 Ramazan orucunu Danimarka’da tutacaksanız 21 saat süresince oruç tutmuş olacaksınız. Buna karşın Avustralya’da iseniz sadece 10 saat!

En Uzun ve Çok Sıcak Günlerde Ramazan

2014 yılının Ramazanı, Haziran ayının sonu itibariyle başlıyor. Çeşitli dünya ülkelerinin halkları en az 14 saat, en fazla 20 saat olmak üzere oruç tutacaklar.

Fransız Rivyerası Rüyası

2010 yılının Mayıs ayında Fransız Rivyerasına gitmemin nedeni Monaco Prensi Albert’in Yaz Balosuna katılmaktı.