Periscope Uygulaması

Askeri bölgelerde, gizli devlet işlerinin yürütüldüğü yerlerde, saklı kalması kesinlike şart olan ortamlarda birilerinin Periscope çekimi yaparak naklen dağıttını da bir düşünün..

İki yaşında çevreci

Sorularımı sadece dinleyen bu minik tatlı çocuk gülümsemeye devam etti.. Annesi “O bugün parktaki çöpleri temizlemeyi düşünüyor.. O bir çevreci bugün..” dedi..

Fransız Tatlısı Karpuz!

Öyle nefis bir lezzet ki; ağızda tatların ani patlamasını hissedebiliyorsunuz. Çünkü biri sulu, diğeri kuru. Biri tatlı diğeri tuzlu. Biri dalından kopmuş, diğeri bir süt ürünü.. Çok güzel bir tat. Siz de tatlı olarak yemeklerin üzerine Faransız tatlısı karpuz yemeyi deneyin!

Dominik Cumhuriyetinde Mercanlar

Halk turist görmeye alışkındır. Kruz gemileriyle gelen binlerce turist neredeyse haftanın her günü şehri, plajları ve alışveriş yerlerini arı kovanına çevirir.

HIV/AIDS ve Bile Bile Lades

Halk ya tam olarak bilinçsiz ya da “cahillik mutluluktur” mottosuyla hareket ederek tehlikeyi bir anlık heves için görmezden geliyor.

İncinebilir Gruptakiler ve HIV-AIDS

Bu araştırmanın sonucunda ortaya çıkan bilgiler ülkemizde HIV-AIDS epidemisinin gidişatı konusunda bilgi verecek şekilde kapsamlıdır.