Sahte Dostluklar

Sosyal medyada kurulan dostluklar gerçek hayatta kurulanlardan daha farklıdır. Gerçek hayattaki bağlantılarda zorluklar vardır. Oysa telefondaki “miş” gibi yapılan dostluklar daha kolaydır.

“Gerçek” Bizlerden Saklanıyor mu?

Belki de beyinlerimiz kompütürlerin istediği gibi çalışıyor ve biz bunun farkında bile değiliz. Belki de beyinlerimiz bulut sisteminde depolanmış halde. Bir soru: Telefonlar bizi kontrol ediyor mu, etmiyor mu?

Gerçek Güzellik

Güzellik soyut bir kavramdır. Kimine göre dış görünüşle ilgilidir, kimine göre yürekle.. Eğer siz de gerçek güzelliğin yürekten geldiğine inanıyorsanız, slogan niteliğindeki bu yazımızı okuyun. Ve unutmayın ki gerçek güzellik kıyas götürmez! Umarım günlük düşünce gıdanıza takviye yapabilmişizdir. Gerçek güzeller ve güzellikler doldursun hayatınızı!

Aynalar Kırık

Aynaya bakıyorsun ya… Başkalarının gözünde nasıl görünüyorsun acaba? Belki de düşündüğün kadar çirkin değilsin.. Belki de düşündüğün kadar güzel değilsin.

Kadın Hikayeleri

Bazı hikayeler çok abartılmış gibi gelebilir, bazıları inanılmaz, bazıları acıklı, bazıları uyduruk.. Ama bunların hepsi kadınlar aracılığıyla bize ulaştırıldı. Siz de onlardan biri olabilirsiniz.. Bunu söyledikten sonra: Beyler.. Sizlerde de kadın hikayeleri olabilir. Siz de paylaşın!

İlgi Çekmek

İlginç birisi olmak bir seçimdir. Gelecek nesiller için daha renkli, canlı, bilgi paylaşan, bilgiye değer veren, açık kalpli insanlara ihtiyaç var. Yani ilginç olmak seçenektir. Siz de ilginç olabilirsiniz, doğru bildiklerinizi paylaşmanız kaydıyla!

Düş ve Kabus

Üreticiler biz insanlar için mallarını üretip satmaya devam ede dursun, içimizi baştan başa fetheden iki şey vardır aslında..

Kimler Gerçek?

Gerçek dünyadan uzaklaşarak gerçek ilişkileri unuttuk. Konuşmayı unuttuk. İnsanca duyguları unuttuk. Cam dünyalardan medet umar olduk. Kimler gerçek, kimler yalan bilemez olduk. Gerçek insanlara ihtiyacımız olduğunu da unuttuk!

Neden Blog Okuruz?

Bir blog yazısı magazin yazısı değildir. Reklam olmadığı gibi, gazete yazısı da değildir. Bloglarda amatör bir içtenlik vardır. Kişisel dokunuşlarla doludur.

Baba(sız)lar Günü

Her doğan yeni gün kendi sözünü söyler. Satır aralarında gizlenmiş mesajları bulmak da bize düşer.

Bugün satır aralarına öyle çok şey gizlendi ki.

Sözler yerine gözyaşlarına tutunup aktı o gizler…