Çeşit Çeşit Ünlüler

Eskiden ünlü dediğimizde artistleri, aktristleri, film yıldızlarını, şarkıcıları, türkücüleri, popçuları, ya da ne bileyim ünlü modelleri düşünürdük. Şimdi artık herşey gibi ‘sosyal medya ünlüleri’ de çeşit çeşit!

Bu Blog Kime Yazıldı?

Blog sitenizin istatistiklerine baktığınızda ziyaretçilerin neredeyse yüzde 80’inin ‘bi bakıp çıkanlar’ olduğunu görürsünüz..’ Yanlış blog’ dedikten sonra ilk 0 ile 30 saniye içinde acilen çıkışa yönelenlerdir onlar..

Bir Kadın Hikayesi: Mutsuz Bir Evlilik

Soyluluk, hayatta duruşla ilgili mühim bir meseledir. İsterse her aile soylu olabilir! Soylu aileler önce kendi ailelerinin ihtiyaçlarından ve mutluluğundan emin olur, sonra etrafta ilgiye muhtaç kimselere hayır yaparlar. Onlar soyludur, hassastır, içtendir ve insandırlar. Gerçek insan!

Sosyal Medya Kandırmacası

Öyle bir hale geldik ki, ayak parmağını sehpaya çarpan adam öfkesini, acısını, küfürlerini ve hatta parmağının resmini onlayn paylaşıyor; diğer herkes sessizce seyrediyor.

Sosyal Medyanın Öğrettikleri

“Yalnızca içerik paylaşmak sıkıcı ve rahatsızlık verici” diyen sosyal medya gurusu, biraz da farklı şeyler paylaşmak gerektiğinden bahsediyor.

Sosyal Medya ve Tahmin Analitikleri

Sosyal medya öyle bir yer ki zaman geçirip eğleniyoruz, yazıp ciziyoruz, görseller ve her çeşit düşünce paylaşıyoruz. toplanan bilgiler tahmin analizleriyle geleceğin resmini çiziyor.

Teknoloji ve Yaşam Kalitesi

Geleceğin videoculuğu ve fotoğrafçılığı, projectörler kullanmak suretiyle fotoğrafları veya videoları üç boyutlu (holografi) olarak gösterebilecek.