Hamlelikten Sonra Depresyon

Doğum Sonrası Depresyon Semptomları:
Moral bozukluğu
Etrafta olanlara karşı duyarsız ve kayıtsız davranmak
Sevdiklerine ve yakınalar ilgisiz olmak…

Erkek Sağlığı Bıyığa Kurban Gitmesin

Movember erkek sağlığında olumlu değişiklikleri hedefleyen bir akımdır. Toplam 4 konuda bilinçlendirme farkındalık için çalışır. Bu dört konu: Prostat kanseri, testis kanseri, akıl ve ruh sağlığı problemleri ve beden sağlığıdır.

Kadın, Kahve, Kanser ve Ötesi

İsveç’te yapılan iki araştırmanın sonuçları gösteriyor ki kadınların kahve tüketimi, meme kanseri (bir türü) ve felç riskine koruyucu etki gösteriyor.

Helal Oje

Günümüze din propagandası yaptığı halde; dini kurallar dahilinde, mütevazi yaşam sürenlerin sayısı parmakla sayılacak kadar az..

Aşk ve Evlilik

Sağlıklı bir evlilik için aşk bir başlangıçtır. Evlilikte aşk olursa iyi olur ama aşk tek başına yeterli değildir.

Aşk ve Evlilik Üzerine

Bazı aileler gençlerin istediği kişiyle birlikte olmasına, istedikleriyle yaşamasına ya da evlenmesine ses çıkarmıyor, diğerleri ise biraz daha korumacı ve geleneksel davranıyor.

Kadın ve Erkek Arasında Arkadaşlık Olamaz

Erkekler kadının kendilerini çekici bulduğunu düşünüyorlar! Yani “biz sadece arkadaşız” diyen erkek, arkadaşı olan kadının kendisiyle ilgilendiğini düşünüyor.

Hanımın Çiftliği – Orhan Kemal

Kadınların yaratıcılıktan uzak dişilikleri, erkeklerin kendi aralarında kadını et parçasına indirgeyen argo konuşmaları, jıgolo yaşantı, ince cinsel detaylar, ölçüsüz ve kaçamak zevkler romanı bugünün TV dizilerine aday yapmış olmalı.