Vizyon ve Hayallerin Gerçekleşmesi

Hayallerin gerçek olması için önce vizyon gerekir. Sonra çok çalışmak, risk almak, aksiyon, inat ve azimle hayallerin peşinden koşmak gerekir. Sonuç çoğu kez başarıdır!

Sende var mı?

Negatif insanları gördükçe negatifleşiyoruz. Kaba insanların bulunduğu ortamda kabalaşıyoruz. Çirkin hareketlere müsamaha ediyoruz, kendimiz de yapıyoruz.

Annelere Günlük Tavsiyeler

Yaşamı kolaylaştıracak günlük tavsiyeler veriyorum. Bunların bazıları kişisel tecrüblerden bazıları da etraftan öğrendiklerimden oluşan tatlı tavsiyelerdir.. Umarım işinize yarar..

Birkaç İyi Alışkanlık (5)

Genelde hava kirliliği düşük rakımlı yerlerde olur bu nedenle yükseklerde hep temiz hava bulunur. Fakat herkesin dağlarda ve temiz havada yaşaması mümkün olmayacağından fırsat buldukça yüksek yerlerede geziler yapmak önerilir.

Durmayın, hareket edin!

Spor merkezine giderek egzersiz yapma şansınız yoksa, dışarıda çocuğunuzla top oynamak bile hareketli kalmayı sağlayacağı için süper bir egzersiz olur..

Reçete ile Egzersiz

Dr. JoAnn Manson diyor ki: Reçete ile yazılacak günlük düzenli 30 dakikalık yürüyüşler belki de hastanın alabileceği en değerli ve önemli tavsiyedir..

Beethoven ve Doğa

Saraylarda müzik konserleri vermiş bir usta.. Doğaya ve doğa yürüyüşlerine tutkun bir master.. Herkes ilham versin..

Yürümenin Yararları

Günde sadece 21 dakikalık yürüyüş (haftada toplam 2.5 saat) ile kalp, damar ve kardiyovasküler hastalıklara yakalanma riski yüzde 30 oranında düşürülebiliyor. Yürüyüş sayesinde diyabet, kanser, yüksek tansiyon ve yüksek kolesterol gibi rahatsızlıklar da minimize edilebiliyor.

İnsan Vücudu Hareket İster

Varolmanın bilincine varalım. Hareketli kalalım. Moralimize hamle yaptıralım. Hayatta oluşumuza şükür borcumuzu yerine getirelim. Hareket edebiliyorsak bu bir hediyedir; ayırdına varalım.