Sanat ve Robot

Bir robotun elinden çıkan sanat ile, insan sanatçının elinden çıkan sanat karşılaştırılabilir mi?

Kişisel Güç

Tam dozunda kişisel güç, insanın içinden gelir. Çünkü kişi olgunlaşmıştır, kendisi olmuştur! Güçlü olan kişi etrafa karşı hassastır. Kendinin değerini bilir. Sesinin duyulmasını ister.

Bir Kadın Hikayesi: Gelin ve Kaynana

“Gelinim ve oğlum hamilelik sırasında benimle yaşadılar. Doğumunda gelinimin yanından hiç ayrılmadım. Bebek dünyaya geldikten sonra da her şeyiyle ilgilendim, her şeyini iyi biliyorum..” diyen kaynana daha neler anlattı?

Bir Kadın Hikayesi: Mutsuz Bir Evlilik

Soyluluk, hayatta duruşla ilgili mühim bir meseledir. İsterse her aile soylu olabilir! Soylu aileler önce kendi ailelerinin ihtiyaçlarından ve mutluluğundan emin olur, sonra etrafta ilgiye muhtaç kimselere hayır yaparlar. Onlar soyludur, hassastır, içtendir ve insandırlar. Gerçek insan!

Sevgi, İlişki, Ayrılık

Aşklar, sevgiler, ilişkiler, sevdalar, kara sevdalar başlıyor.. Bir süre devam ediyor.. Bazıları ömürlük oluyor, ne mutlu onlara! Ama birçok ilişki ömür boyu sürmüyor. Ayrılıklar kaçınılmaz hale geldiğinde beyin duygulara ayar veriyor.

Romantik Türk Erkeği

Ne yani Türk erkeklerinin çoğu birden yumuşak başlı, modern, romantik, bakımlı, metro ve trendi mi oldu?

Büyüklük Önemli mi?

Yazının erkek fizyolojisi, genel sağlığı ve mental (ruhsal) durumuyla ilgili olduğunu anlayarak sonuna kadar okuyanlara saygım sonsuz.