Kış ve Kar

Kar ve kış iyidir. İnsanı yavaşlatır, sakinleştirir ve gelecek bahara hazırlar. Nasıl ki ağaçlar yapraklarını dökerek bahara hazırlanıyorsa, kimi hayvanlar kış uykusuna yatıyorsa insanlar da uyuşukluk sonrasındaki mevsime hazırlanmış olurlar.

Hayal Kırıklığı

Hayal kırıklığı sayesinde insanların gerçek yüzünü, dünyanın ciddiyetini, olayların boyutlarını görebiliriz. Hayal kırıklığı bize kabullenmeyi öğretir, akıl verir, tecrübe ile tanıştırır, gerçekçi olmayı hatırlatır, kişisel güç pompalar.

Hayat Beklentileri ve Tavsiyeler

Hayat beklentileri ve tavsiyelerin kaç tanesini uyguladığımı merak ediyorsanız, bilin ki her gün 1’den 5’e kadar tüm stepleri uyguluyorum. İşte o nedenle size de tavsiye ediyorum.

Yapay Zekalı Hizmetkar

Dün spor salonunda egzersiz için hazırlanırken hemen yanımda benim gibi hazırlanan iki genç kadın konuşuyordu. Biri telefonunu değiştirmiş ve yeni fonksiyonlardan bahsediyordu. Öteki “Yarın bu da eskimiş olacak, yetişmemize imkan yok” dedi. Kesinlikle! Yetişemiyoruz teknolojiye!

Beethoven ve Doğa

Saraylarda müzik konserleri vermiş bir usta.. Doğaya ve doğa yürüyüşlerine tutkun bir master.. Herkes ilham versin..

Düş ve Kabus

Üreticiler biz insanlar için mallarını üretip satmaya devam ede dursun, içimizi baştan başa fetheden iki şey vardır aslında..

Süratle Şarj Edilen Pil

1 dakika gibi kısa bir sürede şarj edebilen bu pil rüya gibi.. Bir pilde aranan herşey var.. Bir defa oldukça ucuz! Diğer pillere göre daha güvenli ve çevre dostu çünkü alkali ve lityum pilleri gibi çevreyi kirletmiyor. Ve yanıcı değil; dolayısıyla tutuşma tehlikesi yok.

14 Şubat Sevgililer Günü ve Kırık Kalpler

Ayrılık acısını tek başına yaşamayın. Sırtınızı arkadaşlara yaslayın. Birlikte yürüyüşlere çıkın. Birlikte egzersiz yapın. Birlikte yemeğe ya da kahve içmeye gidin. Ailenizi de hiç unutmayın. Tüm zorluklarda ilk gidilecek yer ailedir.

Dijital Peri Masalı

Neydi bu genç kadın? Bir edebiyatçı mı? Başka bir boyutta mı yaşıyordu? Aklını mı yitirmişti? Gizli kamera şakasında felan mıydım?

İyimserliğin Şiddeti

Aşk, sevgi, zevk, keyif, güzellik, denge, bütünlük, iyimserlik, sağlık, maneviyat ve huzur..