Cinsiyetsizliğe Koşar Adım

Acaba cinsiyetimi değiştirmek zorunda bırakılmadan yaşayabilecek, gönül rahatlığı içinde hayatımı sürdürebilecek miyim? Ya çocuklarım? Ya onların çocukları?

Göbek Bağı

Doğumda göbek kordonu hemen mi kesilmeli, yoksa biraz bekletilmeli mi? İşte son zamanlarda doktorların ve uzmanların karşıt görüşler ileri sürdüğü şaibeli bir sağlık uygulaması daha..

Doktorunuz Soruyor: Semptomlar Nelerdir?

Hastalık semptomlarını hastalar daha iyi bilirler ama doktora anlatamadıklarında çözüme yaklaşmaktan çok uzaklaşılır. Doktorlar iyi soru sormalıdır ki hastalar tam manasıyla sorunu anlatabilsin!

Halk Sağlığı Nedir?

Sağlık sorunlarını en baştan engellemek, tedavi etmekten daha az zahmetlidir ve daha az masraflıdır.

Ebola Bakımı Veren Sağlık Personeli

Amerika gibi gelişmiş bir ülkede ebola hastasına bakım gösteren hemşirelerin protokollere göre giyinmedikleri ve protokollere uymadıkları anlaşıldı

Çizmelerimi Çıkarayım mı?

İnsan hassasiyet ve incelik gösterebiliyorsa işte o zaman insanlık erdemlerinden en önemlisine sahiptir. Asildir. Duyarlıdır. Mütavazıdır. İnsandır. İnsan olduğu için övünmelidir çünkü onlardan öyle az kaldı ki!

Annelerin İşi Asla Bitmez!

Bu sonuçlar Amerikan kadını için bulgulansa da dünyanın diğer yerledindeki annelerin daha az meşgul olduğu anlamına gelmez çünkü bir anne gün boyunca temizlikçi statüsünden danışmanlık mesleğine kadar birçok işin üstesinden geliyor.