Üstün Zekanın IQ Skorları

IQ sonuçları yüksek olan bir kişinin hayatta yüzde yüz başarılı olması beklenmeyeceği gibi, IQ skorları düşük bir kimsenin hayat okulunda sınıfta kalması da asla beklenemez! Hayat çoğu kez çok çalışmak, direnç, sebat, tahammül ve duruş gibi konularda üstün zeka gerektirir.

Neden Yazarsın?

Günümüzde insanlara; “Gelecek 5 yılda ne olmak istiyorsun?” diye sorsak belki de hemen “zengin ve ünlü olmak istiyorum” diye cevaplarlar. Bunu sosyal medaynın oluşturduğu empati yoksunu kitlenin paylaşımlarından anlıyoruz.

Kafede Kahve

Bir saatlik bedava wi-fi da çekiyor olabilir öğrencileri. Beni çeken şey ise, orada kendimle baş başa kalabilmek ve yazmak.

Edebiyat Üzerine Düşünceler

Belki edebiyat üzerine birkaç düşünce daha ekleyebilirdim ama kendimi tekrarlamaktan korktum. Bu kadarı bile yeri gelir birilerine düşünce gıdası olur.

İlginç İçerik

Bir şeyin maliyeti ile onun ilginç olup olmadığı arasında pek alaka yoktur. Yalnız.. Bazen ilginç yapmak için parayla kaplama yapılır! Sıkıcıyı lüksle kaplamak yani.. Yeter ki birileri ilgilensin.

Akıl Hastanesinde Felsefe

Bir akıl hastanesinin bahçesinde yürüyordum. Gözüm felsefe kitabı okuyan bir hastaya takıldı. Dikkatlice baktım fakat hasta, bir akıl hastasına benzemiyordu.

Neden Blog Okuruz?

Bir blog yazısı magazin yazısı değildir. Reklam olmadığı gibi, gazete yazısı da değildir. Bloglarda amatör bir içtenlik vardır. Kişisel dokunuşlarla doludur.

İç Dekorasyon Ve Kitaplar

Hangi kitaplardan hoşlanıyorsunuz? Klasik? Şiir? Moda magazin? Biyografi? Dini yayınlar? Genç yazarlar? Kişisel gelişim? Aşk edebiyatı? Tarih? Polisiye? Elime ne geçerse türünde romanlar?…

Çoğunluğun okuyabileceği online ve kaliteli yazılara ulaşması hiç de zor değil.

Bayram Çocuklarıyız

Bayram çocuklarıyız.. Gülmek, eğlenmek istiyoruz. Dileriz tüm çocuklar ve yetişkinler hiç olmazsa bayramlarda tam manasıyla mutlu olsun..

Dünya Aile Günü

Mutlu aileler çoğalsın, mutsuz aileler sorunlara çözüm bulsun ve mutlular ordusuna katılsın. Anneler babalar birbiriyle anlaşsın, onların mutlu enerjisi hem çekirdek aileye hem de etrafa yayılsın.

Yemek Daveti

Uzmanlar, ailelerin haftada 2-3 kez yemekte bir araya gelmesini ve birbirlerini dinlemelerini öneriliyor. Bunu yaparken televizyonun kapatılması ve sosyal medyadan uzaklaşılması salık veriliyor.

Firmanızda Bir Blogcuya İhtiyaç Var!

Reklamcıya para vermek yerine bir blogcu istihdam ederek daha az maliyetle içerik pazarlamaya ne dersiniz? Unutmayın, doğal olan her zaman daha ilgi çekici ve samimidir. Anlatabildim mi neden firmanızda bir blogcuya ihtiyaç olduğunu?