Canın Sıkıldığı O Yer

Hepimiz insanız ve gün gelir can sıkılır. Etrafta dayanacak bir gerçek ve yakın bir insan varsa ne mutlu size.

Deli misin?

Delirmişlik halleri bulaşıcıdır. Ama sakinlik halleri de bulaşıdır!

Düşünceler ve duygular..

Bir arkadaşımla konuşurken “bu konuda senin duyguların nedir?” diye sormuştu.. Ben düşüncelerimi anlatmaya başlamıştım..

Orman Banyosu

“Orman banyosu” terimi Japonlara aittir. Tam manasıyla şu anlama gelir: Kendini ormandaki ağaçların içine bırak, o atmosferde zaman geçir, yenilen!

Gün yüzüne çıkan duygular

Duyguların derinliğine dikkat etmek gerekir, bir de duyguları dengelemek gerekir. Çünkü ağlamak da gülmek de biz insanlar için..

Hüzün

Eskiyi olduğu gibi kabul etmek ama yeniye doğru umut solumak gerekir. Eski bitmiştir, çizilmiştir, bozulmuştur, hurda olmuştur.. Adı üstünde eski!

Sessiz Yürek

Suskunluğu dinleyebilmek diyorum… Dinlemeyi bilenlerdir o iyi edebiyatçılar.. Sessiz yüreklerin iyi dinleyicilerinden çıkar iyi şairler..

İçses

İçses kişiyi güçlü kılar. İçses zihin açar. İçses uyanık tutar.

Hiç Saygım Kalmadı

Bazan olur önceleri pek göremediğimiz davranışlar su yüzüne çıkar. Kişinin gerçek kimliğini görebilmek için zaman gerekir elbet… İşte o an.. Maskelerin düşüp, gerçek kimliğin ortaya çıktığı an saygı bitiverir..

Emoji Klavye

Gençler tablet veya telefonlarınızda emoji app aramayı bırakabilirler çünkü emoji klavye çıktı! Yüz ifadelerini sembolleştiren ikonlarla yazmaya fırsat veren emoji klavye meraklısıyla tanışmaya hazır!

İçimize Attıklarımız

Bazen içe atılan duyguları anlamakta da güçlük çekeriz. O vakit dinlemek gerek. Bedeni dinlemek.. Bedenimiz yalan söylemez ama önemli olan pür dikkat dinleyebilmektir.

Sevgi, İlişki, Ayrılık

Aşklar, sevgiler, ilişkiler, sevdalar, kara sevdalar başlıyor.. Bir süre devam ediyor.. Bazıları ömürlük oluyor, ne mutlu onlara! Ama birçok ilişki ömür boyu sürmüyor. Ayrılıklar kaçınılmaz hale geldiğinde beyin duygulara ayar veriyor.