CIA Direktörü John Brennan Radyodaydı

Ben radyoda CIA direktörünü dinlemekten çok keyif aldım. Sonuçta hergün gördüğümüz, duyduğumuz bir kişilik değil kendisi.. Sizinle de paylaştım..

Yoğun İnternet Sansürü Uygulayan Ülkeler

Hiç sansür uygulamayan ülkeler:

Arjantin, Ermenistan, Avustralya, Kanada, Estonya, Gürcistan, Almanya, Macaristan, İzlanda, İtalya, Japonya, Filipinler, Güney Afrika ve Amerika Birleşik Devletleri.

Beyindeki Depo, Deneyim ve Çözümler

Beyin deposunda çözümler vardır. Yani tecrübeli beyin daha beceriklidir. İşte bu nedenle “Akıl yaşta değil baştadır” sözü benim hoşuma gitmez. Akıl, bilgelik, hikmet ve dirayet yaşla birlikte olgunlaşır. Bilgeliğin yaşla ve yaşlanmayla kesin bir ilgisi vardır.

Her Yerde Drone Var

Drone’lar ve kişilerin mahremiyetine ilişkin yasalar henüz Amerika’da bile yok.

Okulda Seks, Yetkililer Çaresiz!

Daha çocukluktan yeni çıkmış gençlerin çıplak fotoğraf paylaşarak mesajlaştıklarını açıklayan yetkililer bu olayın tüm okulu sardığını söylüyor.

Kobilerin televizyonu TEB KOBİ TV

Girişimcilik, dış ticaret, vergi ve hukuk, üretim ve yönetim gibi pek çok kategoride videolarla izleyicilerine en güncel bilgileri vermeyi hedefleyen TEB KOBİ TV’de Şükrü Kızılot, Ekrem Sarısu, Tamer Müftüoğlu gibi uzmanlar da izleyicilerden gelen sorulara açıklayıcı cevaplar vermekte.