2020’de daha sağlıklı ilişkiler

ir arkadaşlıktan uzaklaşmak gerektiğini nasıl anlayacağız? Eğer arkadaşla paylaşılan ortamda çekişme, itişip kakışma, sorgulanma, suçlu hissettirme, yorgunluk hissi varsa o ortam sağlıksızdır.

Erkekte Aranan Özellikler

Sonuçta hepimiz insanız ve mükemmel değiliz. Ama eşiyle tek yürek olmak için elinden geleni yapıyorsa bir erkek, o ilişki her gün daha iyiye gidecektir. 

Aramızda Her Şey Bitti

Duygusal enerjinin bitmesi bir şeydir, bittiğinin bilincine varılması başka birşey!!! Öyleyse derinlemesine düşünmek ve bulgulamak gerekir.. Bu ilişki sürmeli mi?

Onu Değiştireceğimi Sandım

“Ben onu zamanla değiştiririm” diye düşünülerek girişilen ilişkiler ya tat vermez ya da uzun ömürlü olmaz.

Aradaki Bağlar

Her şey birbirine bağlı, bağımlı. Her nesne yaşam döngüsünün içinde bir yerlerde duruyor, zamanı gelince nesneler arasında yeniden bağlar kuruluyor.

Sapıklık, Sapkınlık, Sapıkça ve Sapmış Davranışlar

Cinsel düşüncelerin hayatını nasıl etkiliyor? Diyelim ki bir video seyrettin ve oradaki fantazi süsleyen şeyleri aklından çıkaramaz oldun. Öyle ki normal yaşamını sürdüremiyorsun ve sadece o video ile yaşıyorsun. Bu nokta sapıklık noktasıdır.

Herşey tersine döndü

Herşey değişti, bozuldu. Hiç birşey eskisi gibi değil. Dünya üzerime kapandı! Herşey tersine döndü..

Romantik Sevgililer Günü Hediyeleri

Bazı ilişkiler mal, mülk, para, hediye, ve her çeşit materyal üzerine kurulmuştur. Bazıları ise daha derinliklidir. Derinlikli ilişkilerde hediyeler olabildiğince romantiktir. Diğerleri ise gösteriş ve yapmacık doludur.

Deney Kobaylarıyız

Dijital partiden uzakta kalmak olur mu? Olursa nasıl olur? Buna imkan var mı? Yoksa sosyal medya köleleri olamaya devam mı edeceğiz? Seçim bizim! Her gün seçim günü. Bugün sosyal medyadan uzak kalmayı seçmediyseniz, yarın da olur!

Özel İlişkiler

Gerçek potansiyele ulaşmak için iyi ilişkiler gereklidir. İlişki nedir? İlişki; bağlantı, birliktelik ve bağlılık gibi özel ve güzel anlamlar içerir. İçinde bulunduğumuz ilişkinin şekline ve biçimine göre ya yaşantımızı daha iyi hale getiririz ya da kendimize ve etrafa zehir ederiz.

İnsanlık ve Online Medeniyet

Korkunç bir boşanma ile evliliğe son vermiş bir çiftin sosyal medyada birbiri ile ilgili yaptığı iğrenç paylaşımları görmüşsünüzdür..

Sevgi, İlişki, Ayrılık

Aşklar, sevgiler, ilişkiler, sevdalar, kara sevdalar başlıyor.. Bir süre devam ediyor.. Bazıları ömürlük oluyor, ne mutlu onlara! Ama birçok ilişki ömür boyu sürmüyor. Ayrılıklar kaçınılmaz hale geldiğinde beyin duygulara ayar veriyor.