Aklımız Karışık

Zihinsel karışıklık ya da akıl karışıklığı dediğimiz durumlar modern yaşamın bir parçasıdır.. Ve günde bir kez temizlemek gerekir ki taze başlangıçlara fırsat verelim.

İnsanca Bağlantılar

Lady Gaga ne iyi yapmış da daktilo kullanmış çünkü eski eşyalara dokunabilmek öyle hoş bir duygu ki! O eşyanın geçmişiyle bağlantı kurmaya imkan tanıyor. Yeniden insan olmaya, yitik duyguların yeniden kazanılmasına fırsat oluşturuyor.

Emoji Klavye

Gençler tablet veya telefonlarınızda emoji app aramayı bırakabilirler çünkü emoji klavye çıktı! Yüz ifadelerini sembolleştiren ikonlarla yazmaya fırsat veren emoji klavye meraklısıyla tanışmaya hazır!

Online, İnternet, Web, Sanal, Virtüel.. Sen, Ben, O

Herşeye anında cevap bekliyoruz. Google buna “Mikro dakikalar” diyor. Google’a sorduğumuz sorulara anında cevap almaya alıştık. Herşey hızlı. Herşey daha fazla rekabet gerektiriyor. Herkesin aklında “nasıl farklılık yaratabilirim” düşüncesi var.

Sen Haklısın

Sen haklısın, onlar haksız.. Ama her ne hikmetse kazanan hep onlar!
Neden? Nedendir bu haksızlık?

Romantik Türk Erkeği

Ne yani Türk erkeklerinin çoğu birden yumuşak başlı, modern, romantik, bakımlı, metro ve trendi mi oldu?

İyi, Güzel, Çirkin, Selfie

Selfie denen şey geçici bir trend değil. Mars’a gönderilen rover bile selfie çekme yeteneğine sahip, öyleyse selfieler kalıcı!

Fazla Kilolar Hakkında Negatif Konuşmak

Kilolarla ilgili negatif konuşma kadınların ortamda sevilip sevilmediğine bir ölçü teşkil ediyor, bunun da ötesinde dinleyici kadınların kendi vücut imgeleriyle ilgili yerli yersiz endişeye kapılmalarına neden oluyor.

Kadınlar; Şunları Yapmaktan Sakınmalısınız

Stres hem beden hem de sinir ve ruh sağlığını bozuyor. Kadınlar stresle ilgili bozukluklardan erkeklere göre iki kat fazla etkileniyor. Daha fazla depresyon ve endişe bozuklukları çekiyor.