Venezuela’da Halk

Eğer Venezuela’da 10 dolar paran varsa multimilyonersin! Cok ama çok zenginsin! Hiç kimsenin parası yok. Çarşıya çantalar dolusu kağıt parayla çıkıyoruz, bir ekmek almak için saatlerce kuyrukta bekliyoruz, bazen onu bile alamıyoruz. İlaç yok, hastane yok, doktor yok, yemek yok, gıda yok, insanca yaşamak yok!

Düşünceler ve duygular..

Bir arkadaşımla konuşurken “bu konuda senin duyguların nedir?” diye sormuştu.. Ben düşüncelerimi anlatmaya başlamıştım..

İnsanların değişimi

Manalı, insanca, doğru, dürüst olan şeyleri, düşünceleri ve davranışları ve tabi ki bu tür yazıları yaymakla başlayalım işe!

Sepetteki Çürük Elma

Sepeteki çürük elma tipi insanlar hayatımızın parçasıdır. Onlar daima var olacaklardır. Dileğimiz o ki kocaman bir sepette en fazla bir tane çürük elma olsun. Tüm sepete sirayet etmesin!  

Herkes Bi Şekil!

Münasebetsizlikten, yersiz davranışlardan, anlamsız hareketlerden, yakışıksız yakıştırmalardan, usulsüz alışkanlıklardan vazgeçmek gerek çünkü bu dünyada uyumlu ve huzurlu yaşamak herkesin hakkıdır.

İnsanca Bağlantılar

Lady Gaga ne iyi yapmış da daktilo kullanmış çünkü eski eşyalara dokunabilmek öyle hoş bir duygu ki! O eşyanın geçmişiyle bağlantı kurmaya imkan tanıyor. Yeniden insan olmaya, yitik duyguların yeniden kazanılmasına fırsat oluşturuyor.

Sapıklık, Sapkınlık, Sapıkça ve Sapmış Davranışlar

Cinsel düşüncelerin hayatını nasıl etkiliyor? Diyelim ki bir video seyrettin ve oradaki fantazi süsleyen şeyleri aklından çıkaramaz oldun. Öyle ki normal yaşamını sürdüremiyorsun ve sadece o video ile yaşıyorsun. Bu nokta sapıklık noktasıdır.