Google ile Depresyon Testi

Depresyonda olup olmadığınızı mı öğrenmek istiyorsunuz? Bunun için bir test alsanız iyi olacağını mı düşünüyorsunuz? Öyleyse Google’dan öteye gitmeye gerek yok.

Yenilgi Zafere Döndürülebilir mi?

Sakin ol. Yenilgiyi kabullen, karşılık vermeye kalkışma. O an karşılık verme. bir şeyler yapmak ihtiyacı hissedebilirsin.. Ama tut kendini çünkü o an mantıklı düşünemeyeceğin, tehlike çanlarını duyamadığın bir andır. Sakin ol! Çaresizlikte harekete geçme!

Acıyı Azaltmak İçin Yazmak

Size acı veren, fazlasıyla sarsan, günlük aktiviteleri yapmanızı engelleyecek kadar rahatsızlık hissettiren durumlar olabilir.

Sosyal Medyada Empati

Empati yoksunu sosyal medya sadece sıradan insanları değil, psikologları, sosyal bilimcileri ve popüler kültür yorumcularını da endişelendiriyor.

Eylül Ayı ve İntiharlar

Ve canlı bomba olabilmenin yolu beyin yıkamasından geçmese gerek.. Şiddetli ve yüksek dozda ilaçlar verilmiş olmalı ki, üzerine bomba bağlayıp kalabalığa dalan şey, bir insan olarak doğduğunu unutmuş olsun!!

Kuraklıkla Gelen İntiharlar

İntiharları engellemek için yöreye spesifik çaba gösterilmelidir. Örneğin kuraklık gibi riskli periyotlarda kaynakların belirli alanlara yöneltilmesi gerekir.

Amerikan Ordusunda İntiharlar

Ordu içindeki intihar risk faktörleri arasında en belirgin olanları: mizaç bozukluğu (iki uçlu duygu-durum bozukluğu), endişe dizorderi, adaptasyon, kişilik, psikoz ve bağımlılıkla alakalı dizorderler olarak tespit edildi.

Kürk Mantolu Madonna – Sabahattin Ali

Aşkı arayanlara, bulmuşlara, bulup kaybetmişlere, nemenem birşey olduğunu sorgulayanlara, kalp ağrısı çekenlere, uzaktan ahkam kesenlere ve nicelerine şiddetle tavsiye olunur!