Silahlanmak

Silahlanmış robotların duyguları ya da insanca etikleri yoktur. Kontrol edilmeleri imkansızıdır ve tehlikelidirler. Biri silahlanmak mı dedi? Sahi insanlığı daha hızlı nasıl bitirebiliriz?

Çok Görevlilik

Enformasyon çağındayız. Her yerden her an üzerimize gelen bilgi ile bombardıman ediliyoruz. Hepsine vakit ayırmamız imkansız, bu yüzden çok görevliliği icat etmişiz!

Siber Güvenlik

Güvenlik soruları daha zeki hale getirildi. Örneğin “Annenin kızlık soyadı” sormak yerine telefondaki app ve uygulamaların ürettiği kodlar kullanılıyor. Kimlik tanıtıcı girişler üçlü kilit ile açılabilir hale getirildi (sahip olduğun birşey, bildiğin birşey, seni tanımlayan birşey, vs.).

Periscope Uygulaması

Askeri bölgelerde, gizli devlet işlerinin yürütüldüğü yerlerde, saklı kalması kesinlike şart olan ortamlarda birilerinin Periscope çekimi yaparak naklen dağıttını da bir düşünün..

Eylül Ayı ve İntiharlar

Ve canlı bomba olabilmenin yolu beyin yıkamasından geçmese gerek.. Şiddetli ve yüksek dozda ilaçlar verilmiş olmalı ki, üzerine bomba bağlayıp kalabalığa dalan şey, bir insan olarak doğduğunu unutmuş olsun!!