Düşünceler ve duygular..

Bir arkadaşımla konuşurken “bu konuda senin duyguların nedir?” diye sormuştu.. Ben düşüncelerimi anlatmaya başlamıştım..

Orman Banyosu

“Orman banyosu” terimi Japonlara aittir. Tam manasıyla şu anlama gelir: Kendini ormandaki ağaçların içine bırak, o atmosferde zaman geçir, yenilen!

Soğan Kabuğundaki Şifa

Soğan kabuğu günlük diyete eklenirse şu sorunları önleyebilir:
Obezite
Kolon (kalın bağırsak) kanseri
Kardiyovasküler hastalıklar
Tip 2 diyabet
Mide ve sindirim sistemi bozuklukları

Sessiz Yürek

Suskunluğu dinleyebilmek diyorum… Dinlemeyi bilenlerdir o iyi edebiyatçılar.. Sessiz yüreklerin iyi dinleyicilerinden çıkar iyi şairler..

D Vitamini

Harvard Üniversitesinin sağlıkla ilgili soru ve cevap sayfasında şu soruyu ve cevabı gördüm.. Paylaşmadan duramadım! Soru D vitamini kullanıp kullanmamak konusu ile ilgiliydi..

Şubat Ayı, Kalp Ayı

Şubat ayı kalp ayı dedik.. Öyleyse kalbimize dikkat edelim.. Yiyecek seçimleri yaparken kalp kalp diyelim!

Romantik Sevgililer Günü Hediyeleri

Bazı ilişkiler mal, mülk, para, hediye, ve her çeşit materyal üzerine kurulmuştur. Bazıları ise daha derinliklidir. Derinlikli ilişkilerde hediyeler olabildiğince romantiktir. Diğerleri ise gösteriş ve yapmacık doludur.

Reçete ile Egzersiz

Dr. JoAnn Manson diyor ki: Reçete ile yazılacak günlük düzenli 30 dakikalık yürüyüşler belki de hastanın alabileceği en değerli ve önemli tavsiyedir..

Diş Eti Çekilmesi ve Göğüs Kanseri

Orta yaş ve üzeri kadınlarda yapılan incelemelere göre diş çekilme hastalığı olanların meme kanserine yakalanma olasılığı diğerlerine göre yüzde 14 daha fazla. Bu çalışmanın sonuçları Kanser Epidemioloji Dergisinde yayınlandı.