Üstün Zekanın IQ Skorları

IQ sonuçları yüksek olan bir kişinin hayatta yüzde yüz başarılı olması beklenmeyeceği gibi, IQ skorları düşük bir kimsenin hayat okulunda sınıfta kalması da asla beklenemez! Hayat çoğu kez çok çalışmak, direnç, sebat, tahammül ve duruş gibi konularda üstün zeka gerektirir.

Hayvanca Şehvet

Öz kız kardeşine tecavüz eden ağabeyler.. Buna inanması da zor tıpkı diğerleri gibi! Kimileri din adamı bu sapıkların! Kardeşine tecavüz eden adam imam olsun veya olmasın, önemli olan ne kadar insanlıktan çıktığıdır. Kimler oluşturdu bu yaratıkları?

Sen Kaç Kişisin?

İçinde bir sürü sen var.. Sonra bir de ses var.. Sorar durur.. “Hangisi doğru? Hangisi yanlış? Karar ver.. İçindeki çocuğu mu susturacaksın, yoksa öfkeli insanı mı rahatlatacaksın?”..

Çizmelerimi Çıkarayım mı?

İnsan hassasiyet ve incelik gösterebiliyorsa işte o zaman insanlık erdemlerinden en önemlisine sahiptir. Asildir. Duyarlıdır. Mütavazıdır. İnsandır. İnsan olduğu için övünmelidir çünkü onlardan öyle az kaldı ki!

Sosyal Robotlar

Hemen şimdi gözlerinizi kapatıp Yıldız Savaşlarının maskotu sevimli robot R2D2’ya sahip olmanın mutluluğunu duyumsamaya ne dersiniz?

Güzelliğin Evrimi

Güzelliğin evrimi çalışması kadın ve erkeklerin eşlerini neye göre seçtiklerini de değerlendirdi.