Alkolik Kimseyi Anlamanın Yolları

Alkolik kimseyi tespit etmenin yöntemleri vardır. Alkolizm bir hastalıktır çünkü kişiyi hem bedensel hem de ruhsal açıdan tehdit eder. Alkolikler işlerini, ailelerini, ilişkilerini, karşılarına çıkacak fırsatları ve genel sağlıklarını kaybederler. Peki alkolikler nasıl anlaşılır?

Şükürler Olsun

Şükretmek için ille de kötü birşey olmasını beklemek niye? Aldığımız her nefes şükür gerektirmiyor mu? Şükür ile anı yaşıyoruz. Şükür ile hayatta olduğumuzun bilincine varıyoruz. Şükür ile insan olduğumuzun ayırdında oluyoruz. Şükretmeye başlayanlar ruhlarını uyandırıyorlar ve daha uyanık yaşıyorlar.

En Son Ne Zaman Düştünüz?

Eğer hareketli, fit ve elastik bir bedeniniz varsa düştüğünüz gibi kalkıyorsunuz ve düşerken bile vücudunuzu kontrol ediyorsunuz!

Acaip Bir Kaza

Kan yoktu, ambulans ya da polis arabası da göremedim. Ve tabi sirenler duyulmuyor, havada dönen kırmızılı mavili beyazlı ışıklar da görülmüyordu. Ama ortada acaip bir kaza vardı!

Sevdiklerin İçin Dua Et!

Araştırmacıar duanın ilişkilerde ne kadar etkin olduğunu tam olarak bilmiyor ve son zamanlarda bu sır perdesini aralamaya çalışıyorlar.

Bilimsel Çalışma: Duanın Gücü

Bu çalışma Amerika’da yapıldığı için Amerikan nüfusunun inanç oranı göz önünde bulunduruluyor. Nüfusun yaklaşık yüzde 90’ı inançlıdır. Bu nedenle sonuçlar önemlidir çünkü manevi yaşamın olumlu izdüşümü klinik tedavide yardımcı olabilir. Aynı sonçlar diğer toplumlar için de geçerli olacaktır.

Kadınlar; Şunları Yapmaktan Sakınmalısınız

Stres hem beden hem de sinir ve ruh sağlığını bozuyor. Kadınlar stresle ilgili bozukluklardan erkeklere göre iki kat fazla etkileniyor. Daha fazla depresyon ve endişe bozuklukları çekiyor.

Okul Otobüsü

Okul otobüsü yolcu indirip bindirirken durmayan sürücülere verilen ceza en büyük ve pahalı cezalardan biridir.