Fırında Pişirilmiş Tavuk

Yeni yıl kutlaması nedeniyle ofiste bir öğlen yemeği verildi. Toplam 13 kişilik bir yemekte tüm tadlar enfesti.

Antikanserojen Yiyecekler

“Kanser tedavisi sırasında, kemoterapi ve radyasyon terapleri pek önemli sonuçlar doğurmamaktadır” diyor uzmanlar.. Çünkü kanser hücreleri bu tür terapilere direnç göstermeyi öğrenmiş bulunmaktadır. Ve aslında kemoterapi ve radyasyon terapisinin yan tesiri olarak ‘kanser hücrelerini arttırdığı’ bilinmektedir. Bunun bir nedeni, terapilerin bağışıklık sistemine verdiği zararlardır.

Gölgede Sebze Yetiştirmek

Tesadüf bu ya.. Bugün Uluslararası Uzay İstasyonunun sebze bahçesi ile ilgili bir yazı çıktı karşıma! Malum, astronotlar uzayda sebze yetiştirmeye başladılar!

Onlar güneşsiz ortamda sebze yetiştirebildiklerine göre ben neden beceremeyecekmişim!

Tavuklu Sebzeli Çoban Bohçası

Tavuk ve Sebzeli Çoban Bohçası dediğimde bir kumaş bohçanın içinde gıdaklayan tavuklar ve birkaç sebze geliyorsa aklınıza, aldanmayın! Bu bir Amerikan yemek tarifidir. Bohça gibi bir hamur içine tavuk ve sebzeler konularak pişirilir. Bir kez yapan, yine ve yeniden yapmak isteyecektir. Çok kolay, lezzetli ve bütünsel bir yemekir.

İlaç gibi Şifalı Otlar

Günümüzde genç, yaşlı, ihtiyar, kadın, erkek birçok insan arınmak ve detoks için yeni yöntemler peşinde koşuyor. Bence zaman ve para kaybına gerek yok! Yukarıda saydığım çok faydalı bitkiler, baharatlar, ve otlar var!