Bir doktorun kaleminden

Belki uzun yaşamın sırlarını merak edenler vardır ve bu sırları bir doktorun kaleminden okumak isterler dedik ve yazdık..

Nasıl Zayıflayacağım?

Bir parça tatlıyı yemenin zevki birkaç dakika sürer ama sonra o kalorileri yakmak en az bir saat alır.

Kilo Kaybettiren Yiyecekler

Bazı meyveler ve sebzeler kilo almayı önlüyor, diğerleri ise kaybetmeyi sağlıyor.

Örneğin elma, armut, yaban mersini, çilek ve turp kilo almayı önlüyor.

Zayıflatan Baharatlar

Tüm dünyayı sarmış bir obezite derdi var. Bu dertten kurtulmanın yolları da var ama bazı yöntemler çok fazla zaman ve efor gerektirirken diğerleri daha kolay çözüm sağlayabiliyor. Zayıflatan baharatlar kolay yoldan kilo verdirebiliyor. Egzersiz ise efor gerektiren yöntemlerden biri..

Fazla Kilolar Hakkında Negatif Konuşmak

Kilolarla ilgili negatif konuşma kadınların ortamda sevilip sevilmediğine bir ölçü teşkil ediyor, bunun da ötesinde dinleyici kadınların kendi vücut imgeleriyle ilgili yerli yersiz endişeye kapılmalarına neden oluyor.

Kadınlar; Şunları Yapmaktan Sakınmalısınız

Stres hem beden hem de sinir ve ruh sağlığını bozuyor. Kadınlar stresle ilgili bozukluklardan erkeklere göre iki kat fazla etkileniyor. Daha fazla depresyon ve endişe bozuklukları çekiyor.

Obez Çocuklar da Mutlu mu?

Obezlik uyku apnesi, karaciğer hastalıkları, diabet ve yüksek tansiyon gibi kronik hastalıklara yol açabilir. Kalp hastalıkları, safra taşı, astım, ve kızlarda adet sorunları da obezlikle ilgilidir.

Yiyeceklerin Etiketlerini Okuyor musunuz?

Yiyecekler üzerinde bulunan etiketler yiyeceklerin ihtiva ettiği kaloriler porsiyon büyüklüğü, tuz, şeker, protein, lif, mineral ve vitaminler konusunda tüketiciyi yönlendirmek üzere kullanılıyor.

Su İçerek Zayıflamak

Yoğun su buharlı odada konuşmamız süreken laf döndü dolaştı fazla kilolara geldi.