Soğan Kabuğundaki Şifa

Soğan kabuğu günlük diyete eklenirse şu sorunları önleyebilir:
Obezite
Kolon (kalın bağırsak) kanseri
Kardiyovasküler hastalıklar
Tip 2 diyabet
Mide ve sindirim sistemi bozuklukları

Narenciye Kabukları Yenir mi?

Araştırmacılar şöyle söylemektedir: Her bir gram narenciye meyvesine göre, her bir gram narenciye kabuğunda daha çok besin, vitamin ve mineral bulunmaktadır. Şöyle bir de örnek veriyorlar: 1 çorba kaşığı limon kabuğunda; 2 çorba kaşığı C vitamini, 3 çorba kaşığı lif bulunmaktadır ki bu yarım limon yemekle elde edilebilecek besin değeridir.

Beyaz Çay

Beyaz çayın sağlıklı olmasının en önemli nedeni işlenmemiş olmasıdır. Siyah çay ve yeşil çay da çok faydalıdır ama bu iki çeşide nazaran beyaz çay çok daha az prosesten geçmiştir. Bu nedenle en yüksek antioksidan değerlerine sahiptir. Antioksidan seviyesi yüksek olan beyaz çayda kansere karşı koruyucu yapılar bulunur.

Çörek Otunun 6 Faydası

Çinliler için çörekotu tam manasıyla bir gençlik iksiri! İlerleyen yaşla meydana gelen deformasyonlar, endişeyle meydana gelen yıpranmalar, ağaran saçlar, görme bozuklukları, işitme kaybı ve ötesi..

Durağan Yaşantı Eşittir Kanser Riski

Araştırmacılar “Durağan (hareketsiz) bir yaşam, hastalıklara davetiye çıkarmaktır..” diyorlar.. Hastalıklardan kasıt, kanser belki de.. Hareketli kalmak için ille de profesyonel sporcu olmak veya pahalı spor salonlarında egzersiz yapmak değildir. Günde 20-30 dakikalık düzenli yürüyüşler bile büyük faydalar sağlar.

Ceviz

Araştırmacılar, özellikle taze cevizi üzerindeki zarıyla birlikte yemeyi öneriyorlar. Cevizin kanser-savar özelliğinin yüzde 90’ı taze cevizi çevreleyen acımsı zarda bulunuyor.

Erkek Sağlığı

Öyle meyveler var ki prostat sağlığından sertleşme sorununa kadar şifa sağlayan doğal ecza depoları..