İnsanların değişimi

Manalı, insanca, doğru, dürüst olan şeyleri, düşünceleri ve davranışları ve tabi ki bu tür yazıları yaymakla başlayalım işe!

Kadınlar Kavgası

Kadınlar hamamındaki gibi kavgaya başlamadan önce teslim olun! İyi düşüncelere teslim olun!

Pahalıya Mal Olan Dersler

Kötü geçen günler insanı korkak ve ödlek hale getirir, cesaretini kırar, hayal kırıklığı yaşatır ama sonunda hayat dersi çıkarmaya yarar

Kaos

Neler olup bittiğini bilmiyoruz, anlayamıyoruz. Olanları tam olarak kavramamız için belki de henüz çok erken.

İnternet ve Palyaço Korkusu

İyi palyaçolar var.
Kötü palyaçolar var.
İnternette ünlü olmak için eşek şakası yapan, duyarsız, palyaçolar var!

Silahlanmak

Silahlanmış robotların duyguları ya da insanca etikleri yoktur. Kontrol edilmeleri imkansızıdır ve tehlikelidirler. Biri silahlanmak mı dedi? Sahi insanlığı daha hızlı nasıl bitirebiliriz?

Doğruluk Tespiti

Günümüzde her yerden ve herkesten haber fışkırıyor. Günümüzde doğruyu yanlıştan, iyiyi kötüden, haklıyı haksızdan ayırmak neredeyse imkansız! Bu yüzden Google yeni bir hizmetle çıkıyor karşımıza ve diyor ki Doğruluk Tespiti yapın!

Duygusal Zeka

Yüksek duygusal zekaya sahip insanların daha varsıl olduğu, akıl sağlığı konusunda pek sorun yaşamadıkları, depresyon ve endişe gibi sorunlarının olmadığı, daima manalı ve yerli yerinde karar verdikleri, sosyal yaşamlarında ve mesleklerinde hep başarılı oldukları ve istikrarlı bir yaşam sürdükleri bulgulanmıştır.

Beyin ve Şeker

Şeker ister şeker kamışından gelsin, ister olabildiğince pür olsun, isterse kahverengi renkte olsun.. Şeker isterse sürüptan, isterse yapay tatlandırıcılardan, isterse baldan gelsin.. Şekerin fazlası zararlıdır.. Peki şeker beyinde ne etkiler yapar?