Pancar ve Pancar Yaprağı

Amerika’da hemen her şehirde yaygınlaşan şehir bahçeciliği oldukça popüler. Artık insanlar eski zamanlarda olduğu gibi evde pişirip, sağlıklı yemek tüketmek istiyorlar. Bu nedenle şehirlerde “minik tarlalar” görmek normalleşiyor. İnsanlar kendi organik mahsullerini kendileri yetiştirmenin tadına varıyorlar. Ben de şehir bahçeciliğine gönül vermiş biri olarak evimin hemen yakınında bulunan bir bahçede, fırsat bulduğumda, gönüllü çiftçilik yapıyorum. İşim bittiğimde elim kolum organik mahsullerle dolu olarak eve dönüyorum. Hem de besbedava! Büyük bir zevk!

Zerdeçallı Süt

Soğuk, sıcak veya ılık.. Ballı veya balsız.. Pekmezli veya pekmezsiz.. Yemeklerden önce, yemek sırasında veya yemekten sonra.. Zerdeçallı süt çok sağlıklı ve lezzetli bir içecektir.

Boğaz Ağrısına Karşı Şifalı Çay

İsterseniz bu çayı “Fatoş’un boğaz ağrısı çayı” diye düşünerek için. Belli olmaz, benden gelen iyi enerjiler sizi de kısa sürede iyileştirebilir.

Daha Az Tuz Tüketmenin Yolları

Yediğimiz birçok gıda maddesinde tuz bulunuyor: salam, sucuk, sosis, konserveler, hazır çorbalar, fast food yiyecekler, soslar, turşular, kraker ve diğer birçok hazır gıda maddesi fazlasıyla tuz barındırıyor.

MuYoBaliç Transfer Edildi

Kimilerine göre Türkiye’nin MuYoBaliç’e ihtiyacı var, kimilerine göre adı büyük kozanoğlu!