Fırında Pişirilmiş Tavuk

Yeni yıl kutlaması nedeniyle ofiste bir öğlen yemeği verildi. Toplam 13 kişilik bir yemekte tüm tadlar enfesti.

Limonata

Hayat bize limonata verince ne yapıyoruz? Tabi ki limonata!

Kırmızı Lahana Salatası

Çiğ ya da pişmiş kırmızı lahanaya yakışan baharatlar; karanfil, küçük hindistan cevizi (öğütülmüş) ve defne yaprağıdır.

Mevsime bağlı duygusal rahatsızlık

Mevsime bağlı duygusal rahatsızlığın semptomları kişiden kişiye değişebiliyor. Bu semptomlar depresyon, uyku problemleri, kilo almak, endişe, cinselliğin azalması, duygu ve mod değişiklikleri, uyuşukluk, isteksizlik ve genel keyifsizlik olarak ortaya çıkabiliyor.

Cheesecake Parfe

Tembel yaz günleri için enerji patlaması oluşturacak bu kolay tatlıyı pişirmek gerekmiyor. Hazırlaması kolay, tadı nefis, malzemeler sağlıklı.. Tüm aileyi ve arkadaşları memnun edecek enfes bir cheesecake parfe!

İngiliz Usulü Yaz Pudingi

Bazen öyle olur ki ekmek birikir. Bayatlartiriz ama çöpe göndermekten de çekiniriz.. Umarım herkes bu şekilde düşünüyordur. Eğer öyleyse BRAVO size!

Aloe Nedir? Nasıl kullanılır?

Aloe taze olarak tüketildiğinde, içerdiği tüm vitaminleri ve mineralleri olduğu gibi sindirmiş oluyoruz. Aloe bağışıklık sistemine de büyük bir destek olarak gösteriliyor. Kısacası aloe süper bir bitkidir.

Daha Az Tuz Tüketmenin Yolları

Yediğimiz birçok gıda maddesinde tuz bulunuyor: salam, sucuk, sosis, konserveler, hazır çorbalar, fast food yiyecekler, soslar, turşular, kraker ve diğer birçok hazır gıda maddesi fazlasıyla tuz barındırıyor.

Kış Aylarında Hissedilen Karamsarlık

Kış aylarında salatayı sofradan eksik etmemek de öneriler arasında. Salata malzemesinin avocado, marul, maydanoz, sarmısak, limon suyu, zeytinyağı ve isteğe bağlı olarak kuru meyveler ihtiva etmesi öneriliyor.

Süper Meyve Nedir?

Kolesterol ve yüksek tansiyon süper meyveler sayesinde düşürülebiliyorsa sizler de çilek, ahududu, yaban mersini ve böğürtleni diyetinize ekleyin derim.