Akıllı İlaç

Dijital ilaç Japon-Amerikan ortaklığı ile oluşturuldu. Uzmanlara göre bu ilaç sayesinde kişiler gün boyunca ilaçlarını almayı unutmayacak. Ayrıca belirlenen dozun altında ya da üstünde ilaç almayı da önleyecek. Akıl sağlığı ile ilgili durumlarda alınması öngörülen bu ilaç daha sonra diğer hastalıklar için de geliştirilecek.

Vanilyalı Chia Puding

Bütün bu yiyecekleri evde yapmak mümkün çünkü dışarıda hem pişmemiş yemek yiyorsun hem de gereğinden fazla ücret talep ediyorlar. Düşünelim bir kere.. Meyve suyu sıkmakta ne var? Pilav yaparak üzerine birkaç parça çiğ malzeme koymakta ne var? Deniz yosunu salatası yapmak, puding yapmak zor mu? Hiç değil!

Kas Kasılmaları

Kas kasılmaları ille de koşuculara, bisikletçilere, yüzücülere ya da genel anlamda yoğun egzersiz yapanlara özgü değildir. Toplumun hemen hemen yüzde 20’si kas kasılmalarından şikayetçidir.

Ramazanda Hazımsızlığa Çare Yiyecekler

Uzun yaz günlerinde oruç tuttuktan sonra iftarda biraz fazla kaçırmak mümkün. Dolayısıyla hazımsızlık sorunu çekmek de olası. Bu durumda bazı meyveler ve içecekler imdada yetişebiliyor. Sindirimi hızlandıran, miğde yanmasını veya ekşimesini önleyen ve hidrasyona (su tutmaya) yardım eden yiyecekler şöyle sıralanıyor:

Kinoa Pilavı

Kinoa bence tohumdur. Ama konunun uzmanları daha iyi bilir; tam tahıl olduğunu söylerler. Güney Amerika’da yetişen ve o yörelerin yemek kültürünün vazgeçilmez bir parçası olan kinoa “süper yiyecek” kategorisinde bulunmaktadır.

3 Süper-Yiyecek: Klorella, Arı Poleni, Kurt Üzümü

Bilmediğimiz, bilip unuttuğumuz veya eski moda diye umursamadığımız öyle yiyecekler var ki, süper-yiyecek kategorisine giriyor. Bü tür yiyecekleri paylaşmaya devam ediyoruz.. Şimdi üç süperyiyeceği tanıyalım..

Panik Atak

Panik semptomları kişiden kişiye değişir, kiminde terleme, karıncalanma, bulantı gibi ortaya çıkar kiminde ise hızlı kalp atışları, baygınlık ve nefes alma güçlüğü olarak görülür. Bazıları ölmek üzere olduğunu düşünerek acil yardım arar.

Erkek Sağlığı

Öyle meyveler var ki prostat sağlığından sertleşme sorununa kadar şifa sağlayan doğal ecza depoları..

Yoğurdun Yararları

Yoğurdun yararları say say bitmez, bunlara potasyum, kalsiyum, magnezyum, çinko ve B2 ve B12 vitaminlerini de ekleyelim.