Sosyal Mesafe Uzmanı

Şimdilik kendilerine “sosyal mesafe uzmanı” deseler de, bu iş konusuna dahil olan kişiler ne yaptıklarını tam bilmiyorlar. Kimse bilmiyor, aslında!

Hayal Kırıklığı

Hayal kırıklığı sayesinde insanların gerçek yüzünü, dünyanın ciddiyetini, olayların boyutlarını görebiliriz. Hayal kırıklığı bize kabullenmeyi öğretir, akıl verir, tecrübe ile tanıştırır, gerçekçi olmayı hatırlatır, kişisel güç pompalar.

Trendler ve Dikte Ettirdikleri

Modaya delice uyan insan, birilerinin dediğini yapmak zorunda hisseden insandır.. Eli kolu bağlıdır onun! Moda dışı hareket edemez! Moda isterse, olur! Özgüveni yitirir modasızlıkta!

Hiç Saygım Kalmadı

Bazan olur önceleri pek göremediğimiz davranışlar su yüzüne çıkar. Kişinin gerçek kimliğini görebilmek için zaman gerekir elbet… İşte o an.. Maskelerin düşüp, gerçek kimliğin ortaya çıktığı an saygı bitiverir..

3D Printer ile Spor Ayakkabısı Basmak

3D printer’lar plastik ötesinde titanyum, seramik, ağaç (tahta), çikolata, gümüş, altın ve daha birçok maddeyi eritip basabilmektedir. Üç boyutlu basılan evler, insansız uçan araçlar, kıyafetler, mücevherler, sofra takımları, yiyecekler, sağlık gereçleri, biyomedical cihazlar, protez uzuvlar ve son günlerde spor ayakkabısı üretilmiştir.

Kahkaha Gazı Depresyonu İyileştirebilir mi?

Bilim insanları kahkahanın depresyon semptomlarını yok ettiğini bildikleri halde neden şimdiye kadar depresyonlu kişilere kahkaha önermediler? Neden kahkaha ilacı yapmadılar? Neden beklediler? Neden..

Aloe Nedir? Nasıl kullanılır?

Aloe taze olarak tüketildiğinde, içerdiği tüm vitaminleri ve mineralleri olduğu gibi sindirmiş oluyoruz. Aloe bağışıklık sistemine de büyük bir destek olarak gösteriliyor. Kısacası aloe süper bir bitkidir.

Hamileler Haşere İlacından Uzak Durun

Ana rahminde oluşan gelişmeler bebek için çok önemlidir. Bu dönemde zehirli maddelere maruz kalmak beyinsel ve davranışsal boyutta hasar meydana getirebilir.

Drakula Bale Gösterisi, Öncesi ve Sonrası

Hayatta kaç kez ünlü bir bale gösterisinin nasıl hazırlandığını, müziğinin neler düşünülerek oluşturulduğunu, orkestrada hangi müzik aletlerinin bulunduğunu, sanatçıların nasıl çalıştığını, ne kadar sürede hazırlandıklarını vs vs vs öğrenebileceğiniz bir panelde oturursunuz?