Engerek Zehirli Ab-ı Hayat Burada!

Genç kızlara bir çift sözüm var: Engerek yılanı zehirinden yapılan kremin 40+ kadınlarda kırışıklıkları yok ettiği söyleniyor. Asılsız! “Eğer yaşlı kadında çizgiler kayboluyorsa, genç kadında çizgilerin oluşmasına izin vermez..” deniliyor. Tamamen asılsız! İnanmayın. Tamamen kandırmaca!

Antik Sırlar

Bırakılmayack boşluğa sırlar. Yıllar var incindiler, yaralandılar, kabuk tuttular. Değerine değer eklenmeli, tamir etsin gayri altın damlalar. İstemesin karanlıklar, ebediyyen yürekte saklanmalı antik sırlar.

Anti-Sosyal Medya Hangisi?

Gerçek hayatta ihanet olsun ya da olmasın, sosyal medya bağımlısı olmayan eş yalnızlığa itiliyor ve eşinin kendisini teknoloji ile aldattığını düşünüyor.

Facebook’ta Hemen Beğen (like)

Bildiğiniz “beğen” tabına (ya da “like” tabına) basarak beğenilerinizi belli etmeniz, hakkınızda bilgi veriyor. Bu bilgiler daha sonra pazarlamacılar, kredi veren firmalar, çeşitli şirketler, potensiyel işverenler ve üniversiteler, devlet daireleri ve araştırmacılar tarafından analiz ediliyor.

Masumiyet Müzesi – Orhan Pamuk

Toplumumuzun bekarete ve cinselliğe bakışını 30 yıl önce hem sosyetenin hem de orta direğin gözünden değerlendirmeyi kolaylaştıran bir kitap..