Mücadele ve Yarış

Gün içinde bazen yalnız kalmak gerekir. Yeniden kendinle başbaşa olabilmek önemlidir. Kendini dinle. Duyguları dinle. Bedenin sesine kulak ver. Gündelik hayatlar çeşitli yarışlarla dolu. Bu nedenle gün içinde bazen sessizliğe ve kendimizi duyumsamaya ihtiyaç var. Tefekkür sırasında kendimizi bularak yeniden mücadeleye ve harekete dönmeye ihtiyaç var.

Narsist Severler

Narsistler usta birer yöneticidir, kredi ve finans konularında usta manipülasyon oyunları sergileyebilirler ve kendi çıkarları için onu-bunu suçlu duruma düşürebilirler. Böyle liderlerin 3 ortak özelliği vardır: Fazlasıyla özgüven sergilerler, karizmatiktirler, ve oldukça bencildirler.

Kimler Gerçek?

Gerçek dünyadan uzaklaşarak gerçek ilişkileri unuttuk. Konuşmayı unuttuk. İnsanca duyguları unuttuk. Cam dünyalardan medet umar olduk. Kimler gerçek, kimler yalan bilemez olduk. Gerçek insanlara ihtiyacımız olduğunu da unuttuk!

Sosyal Medya Kandırmacası

Öyle bir hale geldik ki, ayak parmağını sehpaya çarpan adam öfkesini, acısını, küfürlerini ve hatta parmağının resmini onlayn paylaşıyor; diğer herkes sessizce seyrediyor.