Narenciye Kabukları Yenir mi?

Araştırmacılar şöyle söylemektedir: Her bir gram narenciye meyvesine göre, her bir gram narenciye kabuğunda daha çok besin, vitamin ve mineral bulunmaktadır. Şöyle bir de örnek veriyorlar: 1 çorba kaşığı limon kabuğunda; 2 çorba kaşığı C vitamini, 3 çorba kaşığı lif bulunmaktadır ki bu yarım limon yemekle elde edilebilecek besin değeridir.

Karpuz Kabuğundaki Fayda

Karpuz kabuğundaki beyaz kısımda sitrulin isminde bir madde bulunur. Bu madde insan için gerekli amino asitler içerir. Sindirim sistemine girdiğinde kan dolaşımını hızlandırır, kan basıncını düşürür; dolayısıyla tansiyonu düşürür. Kısacası kardiyovasküler sağlık için çok değerli bir maddedir.

Çörek Otunun 6 Faydası

Çinliler için çörekotu tam manasıyla bir gençlik iksiri! İlerleyen yaşla meydana gelen deformasyonlar, endişeyle meydana gelen yıpranmalar, ağaran saçlar, görme bozuklukları, işitme kaybı ve ötesi..

Aloe Nedir? Nasıl kullanılır?

Aloe taze olarak tüketildiğinde, içerdiği tüm vitaminleri ve mineralleri olduğu gibi sindirmiş oluyoruz. Aloe bağışıklık sistemine de büyük bir destek olarak gösteriliyor. Kısacası aloe süper bir bitkidir.

Günlük Sebzeni ve Meyveni Yedin mi?

Sürekli yenilen meyvelerden sıkılmak normaldir. O nedenle elma, muz ve üzümden sıkılınca kivi, mango, anannas ve diğer egzotik meyveler denenebilir.

MuYoBaliç Transfer Edildi

Kimilerine göre Türkiye’nin MuYoBaliç’e ihtiyacı var, kimilerine göre adı büyük kozanoğlu!