Şişmanlık

Şişmanlık konusunda en az iki çeşit düşünme yöntemi vardır..
Kişi.. Şişmandır ve şişmanlığı sevmez ama harekete de geçmez..
Kişi.. Şişmandır ve halinden memnundur..
İlk önce halinizden memnun olup olmadığınıza karar verin! Ve fakat her halükarda linkteki yazımızı okuyun..

Trendler ve Dikte Ettirdikleri

Modaya delice uyan insan, birilerinin dediğini yapmak zorunda hisseden insandır.. Eli kolu bağlıdır onun! Moda dışı hareket edemez! Moda isterse, olur! Özgüveni yitirir modasızlıkta!

Çeşit Çeşit Ünlüler

Eskiden ünlü dediğimizde artistleri, aktristleri, film yıldızlarını, şarkıcıları, türkücüleri, popçuları, ya da ne bileyim ünlü modelleri düşünürdük. Şimdi artık herşey gibi ‘sosyal medya ünlüleri’ de çeşit çeşit!

Herkeste Aynı Moda

Demem o ki, birileri tarafından moda yapılan birşey herkes için uygun olmayabilir. Herkes yapıyor diye yapmak sürüye dahil olmaktır, öyle değil mi? Kendin olmak farklılıktır! Bir tavsiye: Kendin ol!

Susam Sokağı Modası

2015 kışında kadınlar Susam Sokağındaki karakterler gibi bol tüylü kıyafetlerle gezeceklermiş.

Hafif Makyajlı Kadınlar

Harry Styles şöyle demiş: Gerçek kadın mükemmel değildir, mükemmel kadın da gerçek değildir.

Fotoşop – PhotoShop

Fotoşop her zaman kendini ele verir, ama birçok insan hala fotoşoplu kadınların magazinlerde, reklamlarda, sosyal medya sitelerinde boy gösterdiğini anlamaz!

Güzellik Nedir?

İçsel güzelliğe sahip olmak: Mükemmelim diyebilmek. Bir insanın iç güzelliği varsa tamdır. Huzur bulmuştur, huzur dağıtır! Sadece dış güzelliği düşünenler bencildir desem ne dersiniz?

Victoria’s Secret Müşterisi Kim?

Buraya kadar güzel, çünkü Victoria’s Secret’in asıl amacı yetişkinlere satış yapmaktır. Son zamanlarda neden küçücük kızları da hedefliyor?

Başörtüsü Çekici Olabilir mi?

Geçen senenin Haziran ayında yayınlanmaya başlayan Alâ adlı magazin dergisi sadece tesettürlü kadınları ön plana çıkarıyor. Dergideki kadınlar başı, elleri ve boynu örtülü, uzun elbiseli kadınlar.