Ofisteki Tacize Göz Yumanlar

Cinsel tacize maruz kalmis kadin ve misilleme, utanç yükleme, kara çalma, yalanlama, kariyerini zedeleme, adına zarar verme, itibarsızlaştırma, suçlama, şüpheyle bakma..

Aramızda Her Şey Bitti

Duygusal enerjinin bitmesi bir şeydir, bittiğinin bilincine varılması başka birşey!!! Öyleyse derinlemesine düşünmek ve bulgulamak gerekir.. Bu ilişki sürmeli mi?

İşten Uzaklaşma

Yöneticiler: Çalışanların zihin, ruh, beden ve duygusal olarak işten uzaklaşmasını istemiyorsanız yukarıdaki hususlara dikkat edin.

Sürüye Dahil Olmak

Sürüye dahil olduğunda çoğunluğa dahil olmuş olursun. Ve çoğunluk senin yanındadır. Ya da sen çoğunluğun yanındasındır.. Bu noktada kendi insanca özelliklerini ve değerlerini yitirmeden güdülebilirsin. Ve içinde bulunduğun sürü seni bir kalıba sokar. Bu sürülerin özelliğidir.. Yine de.. Dediğimiz gibi.. Kendine ait kişisel değerlerden ödün verme ki insanlık kimliğinden ve kişiliğinden uzaklaşmayasın.

Siberuzay Güvenliği

Hiç beklenmedik telefonlara cevap verirken dikkatli olun. Firmanızda çalıştırdığınız kişiler, firmada çalışan yüksek rütbeli çalışanlar, network elemanları hakkında ve buna benzer konularda sorulan şahsi ve diğer bilgilere cevap vermeyin. Gelen emaillere dikkat edin. Gönderilen linkler, emin bir yerden gelmiyorsa açmayın. Hiç bilmediğiniz birinden geliyorsa kesinlikle açmayın. Şüpheli görünüyorsa açmayın. Bu emaillerin hepsini silerek temizleyin.

Parlak Pazartesi

Gallup anketinin yaptığı araştırmaya göre Amerikalıların yüzde 80’i işine ve iş yerine emosyonel bağlılık hissetmiyor.