Anneler ve hobiler

Anneler, özellikle yeni bebek doğurmuş anneler, kimi zaman izole hissedebilirler. Bunun nedeni hayatın bebek etrafında dönmesidir.

Ağrıları Azaltmanın 6 Yolu

Gelip geçici ağrıları kısa süreliğine ağrı-kesicilerle engellemek mümkün olsa da kronik ağrılar için daha uygun yöntemler bulmak sağlık için gereklidir. Çünkü uzun süreli alınan ağrı-kesicilerin yan etkileri vardır.

Amerika’da Dijital Detoks Modası

Bilmediğimiz güçler tüm insanlığı sağlıksız alışkanlıklarla donattılar. Neyse ki sosyal medyanın zararı, yiyeceklerin sağlıksızlığı, kötü alışkanlıkların korkunç etkileri gençler tarafından her gün daha hızlı anlaşılmakta. Ve Amerika’da başlayan dijital detoks modası sayesinde gençler sağlıklı yaşamı ve aktif unsurları seçerek “zararın neresinden dönersen kar oradadır” diyorlar!

Tatildeyim

Ruhen yorgunuz. Tatile çıkmak istiyoruz, dinlemek istiyoruz, dünyanın kargaşasını unutmak istiyoruz. Tatil ille de uzaklara, pahalı yerlere, herşey dahil otellere, lüks ortamlara olsun diye hayal ediyoruz. Bekliyoruz.. Hep bekliyoruz!

Richard Branson Öğütlüyor: Blog Yazın!

Richard Branson değişik endüstrilere yatırım yapmış durumda. En bilindik markası Virgin Group’tur ve bu grup içinde finans, taşımacılık, sağlık ve bakım, yiyecek ve içecek, medya ve telekomünikasyon bulunur.

Yapay Zeka Şarkı Söylüyor

Yapay zeka öncelikle şarkı veritabanlarını inceleyerek işe başlıyor. Sonra belirli bir müzik stilini takip ediyor. Ve bu dalda birçok şarkı dinliyor, kıyaslamalar yapıyor. Sonuçta kendisi bir şarkı oluşturabilecek seviyeye geliyor.

Hayat Orkestrası

Herkes iyi çalışmışsa, orkestradan sesler iyi çıkar. İyi çalışmadığı için beceremeyen sanatçılar da olabilir.. O zaman ahenk bozulur. Öyleyse bu demektir ki ortak payda için çalışan herkesin üzerine düşeni yapması gerekir.

Limonata

Hayat bize limonata verince ne yapıyoruz? Tabi ki limonata!

Beethoven ve Doğa

Saraylarda müzik konserleri vermiş bir usta.. Doğaya ve doğa yürüyüşlerine tutkun bir master.. Herkes ilham versin..

Müzik ile Tedavi

Müzik dinlerken daha kolay odaklanabiliriz, dolayısıyla müzikle birlikte yeni şeyler öğrenmek kolaylaşır.