Herkeste Aynı Moda

Demem o ki, birileri tarafından moda yapılan birşey herkes için uygun olmayabilir. Herkes yapıyor diye yapmak sürüye dahil olmaktır, öyle değil mi? Kendin olmak farklılıktır! Bir tavsiye: Kendin ol!

Hala İnancımız Var İnsanlığa

Botları ayağına geçiren evsiz kadın ağlamaya başlar. Alan da veren de mutludur. Görenler de mutludur. Görenlerden bir tanesi öyle mutlanmıştır ki Facebook’ta yayınlar resimleri. Cümle aleme duyurur gördüklerini. Ders alır insanlar biraz!

New York Pizzası, Pişirme Sanatları ve Aşçılık Okulu

Okula giden aşçı adayları; ellerini deneyimli ustaların gözetiminde eğitiyorlar, yaratıcı yanlarını bileyleyip yeni ve kendilerine ait tarifler oluşturuyorlar, sanayi-mutfak deneyimi kazanıyorlar, becerilerini mükemmleştirerek okuldan mezun olmadan önce bir restoran yöneticisi gibi çalışıyorlar, gerçek restoranlarda da deneyimler ve maharetler kazanarak mezun oluyorlar.

Acaip Şehir New York

Sokak ortasında doğum yapan kadın ve bebeği daha sonra ambulansla hastaneye kaldırılıyor.

Dünyada Occupy Hareketi Başarılı mı?

Internet ve teknoloji sayesinde kısa sürede hızlı bağlantılar kurarak haberleşen genç direnişçler sosyal medya aracılığıyla anlaşıp harekete geçebildikleri halde sonucun başarısız olmasının en belirgin nedeni sadece gençleri içermesiydi.

Sandy Fırtınasının Ardından New York Fare Kaynıyor

Fareler hastalık saçan yaratıklardır, eğer sayıca fazla iseler bu durumda bulaşıcı hastalıklar kapıdadır demektir. Bu hastalıklara örnek olarak salmonella ve bubonik veba (farelerden, diğer rodentlerden, bazı böceklerden ve pirelerden geçen; 4 gün gibi kısa bir sürede öldürebilen bulaşıcı olmayan hastalık) verilebir.