Telefon Kullanma Sanatı

Telefon kullanma sanatını çocuklarla ve gençlerle paylaşalım. Belki bazıları hala telefonu konuşmak için kullnıyordur!

İnsanların değişimi

Manalı, insanca, doğru, dürüst olan şeyleri, düşünceleri ve davranışları ve tabi ki bu tür yazıları yaymakla başlayalım işe!

Herkeste Aynı Moda

Demem o ki, birileri tarafından moda yapılan birşey herkes için uygun olmayabilir. Herkes yapıyor diye yapmak sürüye dahil olmaktır, öyle değil mi? Kendin olmak farklılıktır! Bir tavsiye: Kendin ol!

Kibar Ol.. Kibarlıkla Başla!

İnsanlık: İnsanlar arasında yaşıyorsak, insan gibi davranacağız. Herkesin insan olduğunu hissettireceğiz. Birisini yargılamadan önce şöyle düşüneceğiz: O da benim gibi bir insan! Unutmayalım! Bu işin içine empati de giriyor.. Öyleyse empati de yapacağız!

Azerbaycan Halkı

Küresel bozulmuşluğun ve çürümenin içinde saklı kalmış bir mücevher gibiydi Azerbeycanlılar.. Ben bu sürpriz halkı sevdim. Ve orada kendimi güvende hissettim. Teşekkürler Azeberycanlılar! Lütfen bozulmayın!

Akıl ve Ruh Sağlığını Korumak

Akıl hastalıklarının halk arasında en yaygın bilineni depresyon ve endişe bozukluklarıdır. Buna rağmen bu bozukluklar bile tam anlaşılmış değildir. Bazı toplumlarda ruh sağlığının bozulması stigma haline geldiği için görmezden dahi gelinir.

Külkedisi Sindirella

1950 yılından bu yana yapılan tüm Sindirella filmlerinde verilen mesaj şuydu: Güzel olmak ve herkesin özeneceği bir evlilik yapmak! Peki ya 2015 yılının külkedisinde mesaj nedir?

Sadakatsizlik, Yalan ve Hırsızlık

Yalancılar, aldatanlar ve hırsızlar bozulmuş, yozlaşmış insanlardır. Bu kötü özellikler zamanla alışkanlık yapar ve yalan, dolan, uydurmaca, kandırmaca, sahtekarlık normalleşir; dolayısıyla toplum dejenere olur.