Hüzün

Eskiyi olduğu gibi kabul etmek ama yeniye doğru umut solumak gerekir. Eski bitmiştir, çizilmiştir, bozulmuştur, hurda olmuştur.. Adı üstünde eski!

Antikanserojen Yiyecekler

“Kanser tedavisi sırasında, kemoterapi ve radyasyon terapleri pek önemli sonuçlar doğurmamaktadır” diyor uzmanlar.. Çünkü kanser hücreleri bu tür terapilere direnç göstermeyi öğrenmiş bulunmaktadır. Ve aslında kemoterapi ve radyasyon terapisinin yan tesiri olarak ‘kanser hücrelerini arttırdığı’ bilinmektedir. Bunun bir nedeni, terapilerin bağışıklık sistemine verdiği zararlardır.

Karga Zekidir

Kargalar zeki kuşlardır ve sofistike aktiviteler yapabilirler. Örneğin yolda leş yemekte olan bir karga sürüsü arabanın hangi hızla ve hangi sürede oraya gelebileceğini ölçebilirler. Araba yaklaştığı halde leşi parçalamaya devam ederler, araba kendilerine tam toslayacakken yoldan çekilirler. Kargalar cidden ilginç yaratıklar.

Dilbilgisi, İmla ve Bir Kova Dolusu Virgül

“Ben yazar değilim ki, imla ile ne işim olur?” demeyin. Email yazmıyor musunuz? Sosyal medyada durumunuzu güncellemiyor musunuz? Duyduğunuz bir sözü yazı vasıtasıyla paylaşmıyor musunuz?