Aklımız Karışık

Zihinsel karışıklık ya da akıl karışıklığı dediğimiz durumlar modern yaşamın bir parçasıdır.. Ve günde bir kez temizlemek gerekir ki taze başlangıçlara fırsat verelim.

Aradaki Bağlar

Her şey birbirine bağlı, bağımlı. Her nesne yaşam döngüsünün içinde bir yerlerde duruyor, zamanı gelince nesneler arasında yeniden bağlar kuruluyor.

Trendler ve Dikte Ettirdikleri

Modaya delice uyan insan, birilerinin dediğini yapmak zorunda hisseden insandır.. Eli kolu bağlıdır onun! Moda dışı hareket edemez! Moda isterse, olur! Özgüveni yitirir modasızlıkta!

Herkeste Aynı Moda

Demem o ki, birileri tarafından moda yapılan birşey herkes için uygun olmayabilir. Herkes yapıyor diye yapmak sürüye dahil olmaktır, öyle değil mi? Kendin olmak farklılıktır! Bir tavsiye: Kendin ol!

İlgi Çekmek

İlginç birisi olmak bir seçimdir. Gelecek nesiller için daha renkli, canlı, bilgi paylaşan, bilgiye değer veren, açık kalpli insanlara ihtiyaç var. Yani ilginç olmak seçenektir. Siz de ilginç olabilirsiniz, doğru bildiklerinizi paylaşmanız kaydıyla!

Blogculuk Ölüyor mu?

Blogculuk bir marka gibidir. Blogculuk eskisinden daha ilgi çekici hale gelmektedir. Bloglar özgündür. Bloglar ictendir. Bloglar orjinaldir, otantiktir. Öyle bloglar var ki, haber sitelerinden bile kaliteli içerikle doludur. Ve takipçileri de yeni bilgiler için blogları takibe devam edtmektedirler. Öyleyse blogculuk ölüyor mu diye bir soruyu buruşturup çöpe atabiliriz.

İki yaşında çevreci

Sorularımı sadece dinleyen bu minik tatlı çocuk gülümsemeye devam etti.. Annesi “O bugün parktaki çöpleri temizlemeyi düşünüyor.. O bir çevreci bugün..” dedi..

Twitter’in Yeni Görüntüsü

Twitter’in yeni dizaynı neden Facebook’a benzemiş derseniz cevabımız, daha fazla reklam yerleştirebilmek için..

Freelance Yazar Nedir?

Freelance yazar küçük ölçekli bir işletme gibidir; işi kendisi bulur, hangi yazıyı ne kadar zamanda bitirebileceğine karar verir ve proje başına ücretini kendisi belirler.