Doğruluk Tespiti

Günümüzde her yerden ve herkesten haber fışkırıyor. Günümüzde doğruyu yanlıştan, iyiyi kötüden, haklıyı haksızdan ayırmak neredeyse imkansız! Bu yüzden Google yeni bir hizmetle çıkıyor karşımıza ve diyor ki Doğruluk Tespiti yapın!

CIA Direktörü John Brennan Radyodaydı

Ben radyoda CIA direktörünü dinlemekten çok keyif aldım. Sonuçta hergün gördüğümüz, duyduğumuz bir kişilik değil kendisi.. Sizinle de paylaştım..

Şarkılarda Aşk

Bilimsel çalışmalardan birinin sonucuna göre popüler şarkılarda gittikçe artan sayıda “seks” kelimesi geçiyor. Bilimciler de çok komik! Araştıracak başka şey mi bulamamışlar.. Radyoyu, televizyonu açıp bir süre şarkı dinleselerdi zaten anlayacaklardı!

Kafro Pizzacısı, Elbeğendi..

Kafro canlanmış durumda.. Şimdilerde Avrupa’da yaşayanların buralara gelmesi için nedenler çoğalıyormuş.. Canlanan bir kasaba.. Avrupai bir hava. Sürreal bir ortamda sunulan lezzetli pizza.. Eskiyle yeninin, geleneksel ile modernin, gençle yaşlının, yerliyle yabancının buluştuğu bir belde olmuş Kafro..

Ramazan Orucunu Nerede Tutacaksınız?

Eğer 2015 Ramazan orucunu Danimarka’da tutacaksanız 21 saat süresince oruç tutmuş olacaksınız. Buna karşın Avustralya’da iseniz sadece 10 saat!

Sosyal Medya Denen Dijital Parti

Sosyal medya dijital bir partidir. Eğlence için gittiğimiz bir partide etrafınızı nasıl etkilemeye çalışıyorsak, dijital partide de kendimizi o şekilde temsil ederiz.

Twitter Bağımlılarına Gelsin

Şarkı sözlerini Twitter usulü mü söylüyorsun?
Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş
Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın Tvitdaş
Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş
Bu en güzel, bu en sıcak duygudur Tvitdaş

Amerikan Muhabirden Düşünce Gıdası

Sözlerimiz kimi zaman yetersizdir. O zaman susmak ve içsesi daha dikkatli dinlemek gerekir. Dikkatli ve derinlemesine dinlenen içses seni aksiyona götürür.