Kas Kasılmaları

Kas kasılmaları ille de koşuculara, bisikletçilere, yüzücülere ya da genel anlamda yoğun egzersiz yapanlara özgü değildir. Toplumun hemen hemen yüzde 20’si kas kasılmalarından şikayetçidir.

Kalp Krizi Engelleme Timi

Kalp krizi engelleme timi listedekileri kapsar.. Ama egzersiz ve sağlıklı yaşam biçimi adapte etmek de kesinlikle unutulmamalıdır!

İçi Büyük Abdest Dolu Haplar

Araştırmacılar bildiğimiz büyük abdesti kapsüllere doldurup buzlukta dondurduktan sonra zayıflamak isteyenlere verecekler. Kimsenin anlamayacağı bir de isim vermişler: ‘Pisliğin içinde mikrobiyomlar var’ diyorlar. ‘Mikrobiyomlar obezleri zayıflatacak..’ Ben bu masala inanmadım.

Hamileyim! Neler yemeliyim?

Hamileyim.. Ne yemeliyim..
Cevap: Önce anneciğine sor.. O yönlendirsin seni.. Öyle sağlıklı ve dengeli besin sunan bir yemek kültürümüz var ki.. Öyle bilgili aşçı annelerimiz var ki.. Annelere sorarsak kesin en doğru cevabı alırız.. Ama belki onlar benim aşağıda yazdığım gibi akademik bir dille anlatmazlar..

Obezite Engelleyici Mide Balonu

ABD Gıda ve İlaç Kurumu (FDA) obezitenin önüne geçeceği düşünülen bir balonu onayladı. Böylesi bir balon sayesinde bariatrik (obezite tedavisi ile ilgili) mide küçültme ameliyatlarına gerek kalmayabilir.

Beyin Gıdaları

Sağlıklı beyin için sağlıklı gıdalar tüketmek şarttır. İyi beslenmenin beyin için gerekli olduğu birçok araştırma sonuçlarıyla belgelenmiştir. Sayfadaki listede beyin gıdası olarak bilinen en önemli birkaç yiyeceği bulabilirsiniz.

Yorgun ve Bitkinler İçin 4 Enerji Biriktirme Yöntemi

Bazı günler enerjiniz tükenmiş gibi hissettiğiniz oluyor mu? Pili bitmiş oyuncak gibi koltukta kala kaldığınız vaki mi? Yataktan çıkamayacak kadar yorgun ve bitkin olduğunuz günler de oluyor mu? Güne zinde başlasanız bile öğle sonunda enerjiden damla kalmamış gibi mi oluyorsunuz?