Televizyon

Çöp kutusu değiliz ki.. Seçerek seyrederiz, öyle değil mi? Bu söylediklerim yaşlılar, hareket edemeyenler, evden çıkamayanlar ve hastalar için değil tabi.. Belki televizyon onların tek eğlence kaynağıdır.. Ama gençler.. Ve genç beyinlere sahip insanlar için TV’den daha faydalı birçok şey var! Kabul eden? Etmeyen? Edilmiştir!

Sapıklık, Sapkınlık, Sapıkça ve Sapmış Davranışlar

Cinsel düşüncelerin hayatını nasıl etkiliyor? Diyelim ki bir video seyrettin ve oradaki fantazi süsleyen şeyleri aklından çıkaramaz oldun. Öyle ki normal yaşamını sürdüremiyorsun ve sadece o video ile yaşıyorsun. Bu nokta sapıklık noktasıdır.

Kadın Hikayeleri

Bazı hikayeler çok abartılmış gibi gelebilir, bazıları inanılmaz, bazıları acıklı, bazıları uyduruk.. Ama bunların hepsi kadınlar aracılığıyla bize ulaştırıldı. Siz de onlardan biri olabilirsiniz.. Bunu söyledikten sonra: Beyler.. Sizlerde de kadın hikayeleri olabilir. Siz de paylaşın!

İnsanlık ve Online Medeniyet

Korkunç bir boşanma ile evliliğe son vermiş bir çiftin sosyal medyada birbiri ile ilgili yaptığı iğrenç paylaşımları görmüşsünüzdür..

Ahlak, Doğruluk, İyilik ve Şefkat

Biliyorsunuz çocukların ve gençlerin dikkat süresi oldukça kısadır. Söylenecekleri hem çabuk hem de ilginç bir şekilde anlatamazsanız belki de şansınızı bir dahaki sefere denemeniz gerekir!

Internet Medeniyeti

Birbirini gözetleyen, seks tutkunu, öcalan (hınçalan), kaba ve kötü niyetli medeniler? Bundan Internet mi sorumlu yoksa zaten hep böyleydik de yeni mi açığa çıkıyor? Bu mu Internet Medeniyeti?

Körlük – José Saramago

Kurgu sevenlere Jose Saramago’nun Körlük isimli romanını tavsiye ederim. Romanda hala insani değerlerini koruyabilenlere ayakta sunulan alkış var. Ben de gönül gözüyle gören insanların hepsini alkışlıyorum.