Amazon’un Kurucusu ve Ailesi

Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, 2018 yılının Ocak ayı itibariyle şirket hisselerinin yüzde 6.6 artmasıyla servetine 6 milyar dolar daha ekledi. Böylelikle 105 milyar dolar net varlığa ulaştı. Kısacası Bezos tüm zamanların en zengini ünvanını aldı.

Kadınlar Kavgası

Kadınlar hamamındaki gibi kavgaya başlamadan önce teslim olun! İyi düşüncelere teslim olun!

Televizyon

Çöp kutusu değiliz ki.. Seçerek seyrederiz, öyle değil mi? Bu söylediklerim yaşlılar, hareket edemeyenler, evden çıkamayanlar ve hastalar için değil tabi.. Belki televizyon onların tek eğlence kaynağıdır.. Ama gençler.. Ve genç beyinlere sahip insanlar için TV’den daha faydalı birçok şey var! Kabul eden? Etmeyen? Edilmiştir!

Sapıklık, Sapkınlık, Sapıkça ve Sapmış Davranışlar

Cinsel düşüncelerin hayatını nasıl etkiliyor? Diyelim ki bir video seyrettin ve oradaki fantazi süsleyen şeyleri aklından çıkaramaz oldun. Öyle ki normal yaşamını sürdüremiyorsun ve sadece o video ile yaşıyorsun. Bu nokta sapıklık noktasıdır.

Hayvanca Şehvet

Öz kız kardeşine tecavüz eden ağabeyler.. Buna inanması da zor tıpkı diğerleri gibi! Kimileri din adamı bu sapıkların! Kardeşine tecavüz eden adam imam olsun veya olmasın, önemli olan ne kadar insanlıktan çıktığıdır. Kimler oluşturdu bu yaratıkları?

Zamane Sütçüleri

İnsan sıvıları içinde en ucuzu normal insan sidiği; 50 ml’si 75 Dolar. Normal sidik.. Peki anormal sidik nasıldır acaba? Anormal insan sidiği -alıcı bulamadığından olsa gerek- listelenmemiş!!

Ahlak, Doğruluk, İyilik ve Şefkat

Biliyorsunuz çocukların ve gençlerin dikkat süresi oldukça kısadır. Söylenecekleri hem çabuk hem de ilginç bir şekilde anlatamazsanız belki de şansınızı bir dahaki sefere denemeniz gerekir!

Parlak Pazartesi

Gallup anketinin yaptığı araştırmaya göre Amerikalıların yüzde 80’i işine ve iş yerine emosyonel bağlılık hissetmiyor.