Sabah Enerjisi

Yataktan kalkarken günlük duanızı ederek başlayın. Duadan sonra, ‘Stres dünde kaldı, bugün yepyeni bir gün’ diyerek gülümsemeyi deneyin. Kendinize tebessüm ederek üzerinize pozitif enerji çekmiş olursunuz.

Süpürge

Sizleri duygusal, fiziksel, manevi ve zihinsel arınmaya davet ediyoruz.

Çocuklarla Kitap Okumak

Çocuk okumayı öğrendikten sonra bile birlikte okumayı bırakmayın! Çocuk kendi başına okuyabilir ama sizinle okuması ayrı bir keyiftir. Okumayı öğrenen çocukla okurken bir sayfayı siz okuyun, ötekini çocuğunuzun okumasını isteyin. Çocuğunuzla birlikte daha başka alternatif okuma metodları da geliştirebilirsiniz.

Pozitif Enerji

Herkes kendisi için iyi gelen şeyleri bilir. Kimisi doğada mutluluk bulur, kimisi bir kitaba sarılarak kenara kıvrılır. Kimisi anı yaşarken herkesten uzaklaşır, kimisi kalabalıkta mutludur. O nedenle pozitif enerji ile ilgili fikirler sizlere düşünce gıdası olsun. İyi enerji ile yüklenmek için ne gerekliyse onu yapmanız dileğiyle.

Uyku, uyku ,uyku.. Rutin, rutin, rutin..

Bazıları Aspirin alarak vücut ısısını düşürerek uykuya gidebiliyor ve uzun süre uyuyabiliyor. Vücut ısısını düşürmek, beyne “uyku” sinyali veriyor.

Pet Şişeden İçilen Su

Soru: Günlük bir alışkanlık olarak ‘şişeden su içmek’ yüzde kırışıklığa neden olabilir mi?

Harmoni

Bazen yazılarımı kendimi telkin etmek icin yazıyorum. Harmoni başlıklı yazım da bana, kendimi ve yaşamımı düzene koymam için yazılmıştır. Belki başkaları için de faydalı olur.