Uyku Hediyedir

Düzenli uykunun bedensel ve zihinsel faydaları olduğunu biliyoruz ama tekrar etmekten çekinmiyoruz! Neden? Çünkü uyku hediye gibidir! Uykudan fedakarlık etmek diye bir deyim varsa,…

Hayat Beklentileri ve Tavsiyeler

Hayat beklentileri ve tavsiyelerin kaç tanesini uyguladığımı merak ediyorsanız, bilin ki her gün 1’den 5’e kadar tüm stepleri uyguluyorum. İşte o nedenle size de tavsiye ediyorum.

Düş ve Kabus

Üreticiler biz insanlar için mallarını üretip satmaya devam ede dursun, içimizi baştan başa fetheden iki şey vardır aslında..

Süratle Şarj Edilen Pil

1 dakika gibi kısa bir sürede şarj edebilen bu pil rüya gibi.. Bir pilde aranan herşey var.. Bir defa oldukça ucuz! Diğer pillere göre daha güvenli ve çevre dostu çünkü alkali ve lityum pilleri gibi çevreyi kirletmiyor. Ve yanıcı değil; dolayısıyla tutuşma tehlikesi yok.

Rüya tabiri bilir misin?

Rüya tabiri ne olursa olsun bu Kızılderili Atasözü sizinle olsun: “Geceler rüya görmek içindir… Gündüzler ise onların gerçek olmadığını anlamak için.”

Dijital Peri Masalı

Neydi bu genç kadın? Bir edebiyatçı mı? Başka bir boyutta mı yaşıyordu? Aklını mı yitirmişti? Gizli kamera şakasında felan mıydım?

Alex, O Sen misin?

Şimdi Alex ile konuştuğumdan kesinlikle eminim. “Hayır, Alex.. O sendin” dedim..

Fransız Rivyerası Rüyası

2010 yılının Mayıs ayında Fransız Rivyerasına gitmemin nedeni Monaco Prensi Albert’in Yaz Balosuna katılmaktı.

Matrix Usulü Öğrenme

Araştırmacılar neurofeedback yöntemiyle öğrenilebileceğini kanıtladılar. İnsanlarin, öğrenmekte olduklarının farkına varmadan dahi öğrenebileceklerini savunuyorlar.