Çözüm

Şimdi kendime yeniden hatırlatıyorum.. Çözüm var. Nereye tutunacağımı bilmediğim zamanlarda da aslında çözüm var. Belirsizlikler hayatın bir parçası. Sebat ise benim en sevdiğim özelliğim. O zaman belirsizlikleri zamana bırakıp bu süreçte çözümler için planlar yapmaya, ve O’na sarılmaya devam. Başka kimsem mi var? 

Mavi

Dün arkadaşlarla bir restoranın açıkhava kısmında yemek yedik. “Ne güzel bir gün.. Limonata gibi..” dedik. Havada ılık bir esinti vardı..

Sepetteki Çürük Elma

Sepeteki çürük elma tipi insanlar hayatımızın parçasıdır. Onlar daima var olacaklardır. Dileğimiz o ki kocaman bir sepette en fazla bir tane çürük elma olsun. Tüm sepete sirayet etmesin!  

Keşkeler

İnsanların iyi yönünü, dünyanın güzel halini, deneyimlerin doyuruculuğunu, hayat derslerinin yüceliğini, sahip olduklarının mükemmeliğini düşün. Sahip olduklarını çok sev. Sahip olmadıklarını unut. Zamanını güzelliklerin tadını çıkararak geçir, sana ait olmayanları bekleyerek değil! Ve evet yine bir klişe! Küçük şeylerden haz al, mutlu ol.

Hayat Beklentileri ve Tavsiyeler

Hayat beklentileri ve tavsiyelerin kaç tanesini uyguladığımı merak ediyorsanız, bilin ki her gün 1’den 5’e kadar tüm stepleri uyguluyorum. İşte o nedenle size de tavsiye ediyorum.

Huzurlu ve Barışlı Tarafından Olsun Lütfen

Herkes olumlu enerji yansıtabilir. Şiddet düşüncesi geldiğinde derinlerdeki durgunluklara ulaşabilir. Kötü söz söyleme fikri geldiğinde derinlerden sabır talep edebilir. Kavgalı gürültülü ortamlardan geri durabilir. Düşüncelerini ıslah edebilir. Böylece huzur ve barış dışa yansır.

Mutlu olduk diyelim.. Ne olacak?

Öyle mutlu olun ki “Mutlu Olduk diyelim.. Ne olacak?” türünden bir soru sormanıza gerek bile kalmasın! Yaşayın mutluluğu..

Yaşlanmayı Durdurmak

Göz etrafında oluşan kazayağı ya da ağız etrafındaki parantez, kadınların yaşlanmaya başladığını gösteren en belirgin göstergelerdendir. İleri yaşla gelen cilt deformasyonlarını geciktiren, hatta belki silebilen bir teknolojinin peşinde olduğunu söyleyen bir çalışma grubu, yaşlanmaya karşı bileşim hazırlamakta olduklarını bildirdi. Bu demektir ki; gençlik iksiri geldi gelecek! Sabredelim!

Çizmelerimi Çıkarayım mı?

İnsan hassasiyet ve incelik gösterebiliyorsa işte o zaman insanlık erdemlerinden en önemlisine sahiptir. Asildir. Duyarlıdır. Mütavazıdır. İnsandır. İnsan olduğu için övünmelidir çünkü onlardan öyle az kaldı ki!