Çeşit Çeşit Ünlüler

Eskiden ünlü dediğimizde artistleri, aktristleri, film yıldızlarını, şarkıcıları, türkücüleri, popçuları, ya da ne bileyim ünlü modelleri düşünürdük. Şimdi artık herşey gibi ‘sosyal medya ünlüleri’ de çeşit çeşit!

Gündem, Hikaye, Palavra, Aldatmaca, Yalanlama, Unutturma

Sır değil, ‘House of Cards’ entrikalardan ibaret bir dizidir.. Bu dizide olay şudur: Hikaye uydurmak ve gündem yaratmak ve kalabalıkları yalana inandırmak. Bizim de Netflix dizisi House of Cards’dan öğreneceğimiz bir iki şey var elbet!

Gizli Kamera Şakası

Kadın polis sabahın erken saatinde boşu boşuna oraya gelmekten pek rahatsız görünmüyordu; gülümseyerek teşekkür etti. “Güvenlikte olup olmadığınızdan emin olmak istiyoruz..” dedi. Sonra yeniden teşekkür ederek uzaklaştı..

Şakacı Robotlar

Pepper isimli robot hem duyguları okuyabiliyor ve insanları gülümsetiyor, hem de dans ederek şakalar yapabiliyor.

Muzlu Amerikan Tatlısı (Banana Split)

Aslında bu tarifi en iyi yapanlar çocuklardır çünkü onların yaratıcılık gücü henüz baltalanmamıştır! Bırakın bu tatlıyı onlar yapsın, siz bir güzel yiyin! Ama büyükler muzları kesme işini çocuklara bırakmasın, kazalar olmasın!

Jetgiller, Yaratıcı düşünce ve iPhone

Jetgilleri bilmeyenler için kısa bir özet: Jetgil ailesinin en büyük özelliği fütüristik olmasıydı. 80’li yıllarda TRT’de gösterilen çizgifilm, özellikle çocukları uçan arabalar, hizmetçi robot ve video konuşmalarıyla etkilemişti.