Yemek pişirmek

Unutulmamalıdır ki yemek pişirmenin gerisinde akılda bulundurulması gereken ve de gençlere aktarılması gereken önemli dersler vardır..

Sanat ve Robot

Bir robotun elinden çıkan sanat ile, insan sanatçının elinden çıkan sanat karşılaştırılabilir mi?

Fiyasko

Maalesef hayat zorluklarla dolu. Fiyaskodan muaf değiliz. Ama sorunların üzerine gitmezsek hayat yaşanır gibi bir yer değil.. Bence.. Ya sence?
Fan Fin Son.. The End..

Gökyüzündeki Yıldız Mucizesi

Gökyüzünde asılı duran irili ufaklı ışıklar hayranlık yaratan mucizelerdir gerçekten.. Yıldızlarda geçmiş vardır. Yıldızlarda gelecek vardır. Yıldızlarda evren, astronomi, astroloji, matematik, sanat, edebiyat ve insanin derinlerinden gelen bir hayret göksellik vardır.

Hayat Orkestrası

Herkes iyi çalışmışsa, orkestradan sesler iyi çıkar. İyi çalışmadığı için beceremeyen sanatçılar da olabilir.. O zaman ahenk bozulur. Öyleyse bu demektir ki ortak payda için çalışan herkesin üzerine düşeni yapması gerekir.

Limonata

Hayat bize limonata verince ne yapıyoruz? Tabi ki limonata!

3D Printer ile Spor Ayakkabısı Basmak

3D printer’lar plastik ötesinde titanyum, seramik, ağaç (tahta), çikolata, gümüş, altın ve daha birçok maddeyi eritip basabilmektedir. Üç boyutlu basılan evler, insansız uçan araçlar, kıyafetler, mücevherler, sofra takımları, yiyecekler, sağlık gereçleri, biyomedical cihazlar, protez uzuvlar ve son günlerde spor ayakkabısı üretilmiştir.

Bilmiyorum

Ne demişler.. Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıptır.. Öğrenmenin ne denli güçlü olduğunu şimdi yeniden hatırlayın bakalım!

Yemek İnsanın Ruhunu Besler

Yemek insanın ruhunu besler.. Eski tatlar gibi.. Hatıralar gibi.. Marifetli anaların ellerine sağlık der gibi..

Kibar Ol.. Kibarlıkla Başla!

İnsanlık: İnsanlar arasında yaşıyorsak, insan gibi davranacağız. Herkesin insan olduğunu hissettireceğiz. Birisini yargılamadan önce şöyle düşüneceğiz: O da benim gibi bir insan! Unutmayalım! Bu işin içine empati de giriyor.. Öyleyse empati de yapacağız!

Banal ama Popüler

Vasat bir reklam dillerde dolaşır. Basit bir moda unsuru piyasayı altüst eder. İçi boş manasız bir kitap elden ele dolaşır.